Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Шнајдер кај пајаците шо се... му го стегна. Гол на сезоната за Реал

фала фала да ви се врате у среда па заедно со здружени сили да атакуваме врз (хрм)другарчето:smir::helou:

Fala, fala na iskrenata poddrska od tvoja (vasa) strana. Tenziite u presret na natprevarot pocnaa uste deneska ... i za nekoj 22.05.'08 ke bide crn cetvrtok. Se nadevam na pogolema mekost i sentimentalnost od tvoja strana, dokolku moive go krknat :smir: ( :) ) ... !!!* ;)

PS : Sorry za komentarot od pregeska !!! :smir:

Ај некој головите оти не го гледав натпреварот

Ај честито титулата уште еднаш, официјално :) Мислам дека и неможеше да се очекува помалку, СнајПер кој гол лелеле!
Ах да имам тренерки од Реал од новиве, у пм :):)
До 12 саат го гледав славењето, закон беше :)

Паметно направија што го земаа Гарај...одличен играч...а и плус млад е...сеа прочитав дека најверојатно наредната сезона ке ја помине како позајмен во Расинг...па 2009-2010 ке почне да игра за Реал...не знам дали е точно...али останува да видиме...

Браво за голот на Снајдер, али тој голманот на Леванте...фосил!!!

Закон за Езикиел, малиот е супер + мислам дека им го лапнавме на Барса, иако они го земаа Пике од Манчестер.

Калдерон изјавил дека незнае дали Гарај наредна сезона ќе настапува во Реал, или пак другата сезона...само кажал дека потпишале со него, зошто им требал на Расинг за во УЕФА.

Garay e mn jak igrac.Epten dobro zasiluvanje za Madrid.NAredna sezona Real ke bide ZVER.BTW Cestito titula!!!

Не верувам да го вратат во Расинг, ни треба засилување во одбраната. Шустер е паметен, Гарај е одличен, верувам ќе го задржи. Ми се свиѓа начинот на кој го земаа, без шпекулации, брзо и за мали пари. 11 милиони а Барса требаше да даде 18 за него. Добра работа сврши Мијатович.

Само нека си иде Канаваро.На нагово место Гарај

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom