Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Лелелел, каква игра човече, незнаеја од дека им фура еј, не очекував толку лесно да поминеме. Ама се виде моќноста на Реал, посебно ми е ќеф што ѓи декласиравме, бидејќи Лапорта пред натпреварот изјавил дека барса ќе тепала 5-0, ама изгледа не бил арен кога ја давал изјавата.
супер изигравме, ѓи пониживме.

ШАМПИОНИИИИИИИИ.....

еј ај ако може некој да постира линк на кој има клипче од тоа како фудбалерите на Барса им честитаат на шампионите РЕАЛ МАДРИД.
http://www.dailymotion.com/video/x5ce48_the-pasillo-real-madrid-vs-barcelon_sport
Фанови на Реал, тоа вчера што се деси беше невидено.
Пола кладилница ја имаше Реал - Барса Х2, исто и јас, верувајки дека ке им ги дадат бодовите зашо не им требаат ( btw за Реал сум и јас ).
Али каква игра е имало значи алал да им е. Заслужена титула. Поз
Реал не би и пуштил на Барса и пред испаѓање да е

click!

size: 146 MB
length : 20 min
Highlights од мечот

Погледот му вика: " Абе кускуле едно, денес си на мој терен и ќе те толчам."

Претседателот на Реал (М) Рамон Калдерон изјави дека во летниот трансферен период неговиот клуб нема да купи повеќе од тројца фудбалери.
- Се разбира, ние треба да го засилиме нашиот тим, но без кардинални промени во основниот состав. Ќе купиме максимум тројца фудбалери. Сега играчите станаа неверојатно блиски, како едно семејство. Освен тоа Реал располога со многу млади играчи, кои ќе прогресираат, изјави претседателот на шпанскиот шампион. Калдерон, исто така, подвлече дека сака да го види фудбалерот на Арсенал, Сеск Фабрегас на "Сантијаго Бернабеу". Според него тој е прерасен играч, а освен тоа е и Шпанец.
- Сеск е играч кого ние навистина го сакаме, а е и Шпанец. Би сакал во нашиот клуб да играат повеќе Шпанци. Заедно со Де ла Ред, Гранеро и Хави Гарсија ќе го направиме пошпански Реал, а Сеск ќе биде број 1 на својата позиција. Го посакувам неговиот трансфер, но понекогаш фудбалерот сам треба да изрази желба за да ни помогне, додаде првиот човек на "кралскиот" клуб.

Ова синоќа беше, незнам што... Барселона како да немаа желба да играт, вака се шуткаа по теренот, 2 зрели шанси ако имаа...

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Неможам да коментирам многу, пукааааааааам :vozbud::vozbud::vozbud:

Еве видео кога навивачите излегоа на улица

и тука ова е после Осасуна

Венгер многу се налутил поради тоа што се спомнувало за трансфер на Фабрегас во РЕАЛ па дури почнал и да се заканува дека го тужи РЕАЛ,а Раул и Хајнце на Калдерон ми порачале да не го дира и менува овој состав на РЕАЛ.

Венгер многу се налутил поради тоа што се спомнувало за трансфер на Фабрегас во РЕАЛ па дури почнал и да се заканува дека го тужи РЕАЛ,а Раул и Хајнце на Калдерон ми порачале да не го дира и менува овој состав на РЕАЛ.

Па и не треба да го менува. Добро ни се уиграни дечките, и очекувам да ја надминеме бројката од 5 титули по ред...

Па и не треба да го менува. Добро ни се уиграни дечките, и очекувам да ја надминеме бројката од 5 титули по ред...
После она што го прикажаа вчера не 5 по ред него 10 титули треба да освои.

Аманте бе ги растурија на Барса:)
Честито победа и титула:)

igrase li mesi za farcelona

edit: ramos nema da si zamine od real do krajo na karierata

pozdrav do site navivaci na REAL MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

О јеаааа, заборајв да пишам, ама ептен јака игра, посебно на Раул и Игуаин, дефинитивно. И Нистелрој шучур се опорави. Ајде, Честито Титула.

Реал Мадрид - Барселона 4-1
Сите голови.

Е да и јас забораив.Значи се надевам ја разбраа лекцијата што им беше одржана вчера.Тоа што требаше да се каже беше кажано вчера.И имам само едно да кажам ОСТАВКА НА РАЈКАРД.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom