Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Не ..не го даваат Рамос...мислам...треба да се ретардирани ако го даат...ваљда се научија од грешките порано...какви играчи дадоа...башка иднина е на Реал ....

Зошто бе страв? Ти мислиш дека ова е точно а? И да е точно, мислиш дека на Реал им требаат тие ебани 70 милиони со кој гс си брише кралот? А и самиот Рамос истакна дека сака цела кариера да го носи дресот на Реал...така да нема причини за страв.

Зошто бе страв? Ти мислиш дека ова е точно а? И да е точно, мислиш дека на Реал им требаат тие ебани 70 милиони со кој гс си брише кралот? А и самиот Рамос истакна дека сака цела кариера да го носи дресот на Реал...така да нема причини за страв.
абе и да го продадете би било добро
ке си го земете алвес за едно 30 милиона и 40 за светски играч али мислам дека рамос си е рамос:toe:

Шпекулациииии

Нема продавање, мислам дека навивачите ќе ги каменуваат Калдерон и Мијатовиќ доколку го продадат. А и не е политиката на Мијатовиќ таа, која ја водеше господинот Флорентино Перез.

Нема шанси бе луѓе, а и да се деси тоа, лично ве уверувам дека ќе пратам торба со гомна на Калдерон. Али нема тоа да се деси

ке си го земете алвес за едно 30 милиона и 40 за светски играч али мислам дека рамос си е рамос:toe:
абе какви 70 милиони...нема цифра што би го платила Рамос

Aбе кој Алвес нема замена за Рамос, и ако е толку глуп Калдерон нека го дај, ама ќе му се расплачи мајчето

Море , за шпекулација се запнавте,
почекајте до утре ,
Пеџа ќе излезит со демант

Лелелел, каква игра човече, незнаеја од дека им фура еј, не очекував толку лесно да поминеме. Ама се виде моќноста на Реал, посебно ми е ќеф што ѓи декласиравме, бидејќи Лапорта пред натпреварот изјавил дека барса ќе тепала 5-0, ама изгледа не бил арен кога ја давал изјавата.
супер изигравме, ѓи пониживме.

ШАМПИОНИИИИИИИИ.....

еј ај ако може некој да постира линк на кој има клипче од тоа како фудбалерите на Барса им честитаат на шампионите РЕАЛ МАДРИД.

Екипо не се замарајте за вести напишани од "El Mundo Deportivo" (читај ФЦ Барселона), тие би направиле се за да ја нарушат хармонијата во нашиот клуб...
А каква утакмица сме одиграле еј, ја мислам дека сме убедливо најдобриот тим у Еврпа моментално, ах тоа 1/8 финале.
Ама вечерва, it feels good to be a Madridista!!!

HALA MADRID!!!!

Честито победа против Барса и честито титула, га заслуживте сезонава :smir:

Абе Реал нема шанси да го продади Рамос (освен тој сам ако сака да си замини)

Фанови на Реал, тоа вчера што се деси беше невидено.
Пола кладилница ја имаше Реал - Барса Х2, исто и јас, верувајки дека ке им ги дадат бодовите зашо не им требаат ( btw за Реал сум и јас ).
Али каква игра е имало значи алал да им е. Заслужена титула. Поз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom