Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
17 бода пред Барса

Убо помина Барса вечерва,
зш можеше да се десит
Ваљадољид сценарио.

Честито победа,

и обавезно торент од овај натпревар,
сите Mадридисти да го симите
и на внуците да им го кажвите :)

Поздрав до сите фанови и честито за победата!Се надевам ке добиеме честитки и од навивачите на Фарса:smir:

Поздрав до сите фанови и честито за победата!Се надевам ке добиеме честитки и од навивачите на Фарса:smir:
Хехе ги нема никаде сега,неќат да се логират ни на форумов нелогирани не читат сигурно хаха!! РЕАЛ ШАМПИОНИ! :yea::yea:

Фала фала на честитките. Јас да сум како каталонциве, 1 недела од дома не би излагал.

Ајде со среќа нека е...Да дај Господ сите средби на Реал со Барселона вака да завршуваат...

Леле леле...ваква лекција може само од мајстори како Реал да се одржи...ај да не зборам повеќе...сите што гледаа се изнагледаа добар фудбал од галактикос....поздрав мадриѓани...и уживајте....:helou:

Ги згазивме можеше да биде и 7-1 :pos:

Ај честитки.
И фала за честитките.

Дали ова е последна сезона за Рамос :pos2::pos2:ЕЕ да е здрав и жив кментаторон само тој и Еце ме смеат.

Ем знаеме дека е катастрофа, а тој уште сака да се докажува. :)lolololololololololololl......... и пак lolo... :)

Браво, секоја чест, криво ми е што не ја гледав утакмицата, ама очигледно многу сум пропуштил.
Ова заслужува респект!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom