Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Браво..Секоја чест за Реал..Ги потопивте...

Го видовте ли само Едмилоооон? лелеле греови!

На Рајкард мислам дека ке му се забрани влез во Барселона од вечер.
Глупава измена нумеро уно, Дос сантос место Гудјонсен, и нумеро дос Силвињо место Маркез. Оваа беше принудна последната.

Иначе ИГУАИННННННННННННННННННННН

edit:
2vdmis1.jpg

Браво браво, зверови сте.. можевте петарда до сеа ко ништо да им брцнете.. а не сумнјам и дека ќе успеете до крај.. Честито на победата уште сеа.. и како што кажа Ддиме, на Рајкард влез да му се забрани подитно.. го упропасти тимот ти ебам имбецилот...

Браво браво, зверови сте.. можевте петарда до сеа ко ништо да им брцнете.. а не сумнјам и дека ќе успеете до крај.. Честито на победата уште сеа.. и како што кажа Ддиме, на Рајкард влез да му се забрани подитно.. го упропасти тимот ти ебам имбецилот...
Сега да...Ама кога освои двојна круна не викавте така...

Абе вечер ќе ја дигат титулата, или последното коло ??

Сега да...Ама кога освои двојна круна не викавте така...

Јас никат не сум викал зашто не навивам за Барса.. а и слеп човек може да види дека врска нема како тренер..

Глупава измена нумеро уно, Дос сантос место Гудјонсен, и нумеро дос Силвињо место Маркез. Оваа беше принудна последната.

Aбе само Едмилсон(Игуаин голот) го виде ли жити се еј....ГРЕОВИ!!!

Aбе само Едмилсон(Игуаин голот) го виде ли жити се еј....ГРЕОВИ!!!
:pos2:
Се лизга бе, башка шо има да стане после тоа, сака да се одмори чоекот

Јас никат не сум викал зашто не навивам за Барса.. а и слеп човек може да види дека врска нема како тренер..
абе е до него до роналдињо е
кога он играше во форма значи го биваше рајкард?
ке ти олеснам и тогаш не го биваше
така да рајкард се прослави со роналдињо

Леле со му прат во срединана какви додавања ги шетат лево десно тие трчат ко муви без глај хахаха

Коментаторот кажа во последното коло... Ама не е за верување овој.

Пеналлл дали ке има 4:0?
Eдит:Нистерлојјјјјјј се враќа со погодокккккк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom