Madrid
Timeless
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 3.899
- Поени од реакции
- 154
незнам зошто ама имам чувство дека Арсенал_14 и Вамос_Реал се една иста личност...можеби грешам:smir:
Очаен е типот остај го, уште 3-4 ќе смени тој.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
незнам зошто ама имам чувство дека Арсенал_14 и Вамос_Реал се една иста личност...можеби грешам:smir:
Правила си се правила бе, не ги праев ја. И ваљда треба скроз бан да му се даде пошо отворил уште еден јузер нали ? И пошо многу сме јаки нејќам да читам друго на темава освен тоа:smir:И ви сметаше шо се направил и друг муабет освен Честито, Браво и Многу сме јаки? Апсолвирано е тоа веќе, опуштете се и не ќенкајте.
Веднаш чим го видов него а и тој другиот, ги банирав од тема. Плачковци едни.
During title celebrations, the popular Malian jumped to the front of the players and officials and began dancing - and soon all Real players were chanting: "Diarra stays, Diarra stays. Diarra can't be sold, Diarra can't be sold!"
И ви сметаше шо се направил и друг муабет освен Честито, Браво и Многу сме јаки? Апсолвирано е тоа веќе, опуштете се и не ќенкајте.
Веднаш чим го видов него а и тој другиот, ги банирав од тема. Плачковци едни.
abe ti se slusas li sto zboris bre nesta ima 32 godini ne 33 a i + e eden od 2-ta najaki defanzifci vo svetot i veruvaj deka ke igra u extra forma do 35 godini
pato e 2-3 pati podoar od iguain priznaj:smir:
sidorf e eden od glavnite igraci na milan i e zasluzen sto gi zema dvete tituli milan onaa sezona i ovaa sezona sto ke izbori 4-to mesto i ne treba da se zbori poveke
gila e mnogu dobar ali ovaa sezona ne e u forma i povered bese dosta vreme
a za koi igraci zboruvas tolku jaki sto se?:smir::smir::smir::smir::smir:
se izvinuvam poedinci?
Да бидеме реални малку.Пато вреди 3 пати повеке од Игуаин а Неста само поради името ке го купат за 15 милиони.Сидорф е голем мајстор на фудбалот за него не треба да говорам и додека да го стигнат него Шнајдер и Робинјо треба оште да играт.И јас сум за Реал ама таа година стварно немаше конкуренција во Шпанија да беше во некој друга лига не знам дали ке освојасе титула
nisto cudno
ali toa e realnosta nema beganje od toa
i zamisli ronaldinho da bese vo forma koi topki na krkic,eto i anri ke mu gi pustase i kakvi golovi ke davase
А Игуаин...иако има огромен потенцијал, тешко да ќе издејствува постојано место во прв тим во наредниве 2-3 години (додека не си отидат Раул и Рууд) + со шпекулацииве дека Реал бара напаѓач (со право си бараат) од типот на Хунтелаар и Виља...жал ми е за младичот, ама тешкоP.S. како да ги мрднам пасосите во нов ред, да не ми биде се како есеј
![]()
Не се иста личност!!незнам зошто ама имам чувство дека Арсенал_14 и Вамос_Реал се една иста личност...можеби грешам:smir:
Закон! Ќе ни ракоплескат БарсаЕј закон, пред малце на Сител вести, Игорче имаше еден ептен добар (100% украден) коментар дека во неделата пола тим на Барса добил жути намерно за да не се појават на Бернабе утре. Како шо кажа Игорче (а и претходно имам ова глеано) е дека ако тим од Примера земе титула пред крај на сите кола, тогаш на натпреварот после решавачката победа противничкиот тим треба да му ракоплеска. Замислете ги Барса на Бернабе им плескаат на Раул, Икер, Рамос и компанија! закоооон