Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денеска читам дека имало шанси Мурињо од летото да седне на клупата на Реал, колку е точно тоа незнам, ама знам дека за мене е доста радосна вест сооглед на тоа колку човекот се разбира од фудбал и каков стратег е. Немам ништо лошо против Шустер и тој е одличен тренер но за помали клубови, Реал му е прв голем клуб на германецот. Има големи шанси да стане врвен тренер, само треба да ја нормализира играта на тимот, а не да играат како муи без глави особено диара и гаго.
според мене еве еден предлог состав кои имиња да се донесат на лето за да бидеме комплетен тим кои ќе може да одговори и кога имаме многу повредени -
Касиљас (Дудек)
Рамос(Маикон) Канаваро(Пепе) Матераци(Мецелдер) Марсело (Хајнце)
Есиен (Дренте)
Робен (Игуаин) Шнајдер(Гути) Робињо(Баптиста)
Раул (Ван Нистелрој) Бензема (Савиола)
И уште: Солдадо, Гранеро, Кодина, Торес, Диара, Салгадо.
Играчите во заграда се замените, а болдираните се играчи кои би сакал да дојдат во Реал.
Е сега малку објаснение зошто така:
Голманот е супер и овде не треба да се менува ништо, Рамос игра навистина добро на таа позиција, како негова замена добро би дошол Маикон од Интер (иако мали се шансите да го напушти неговиот клуб), Канаваро прва постава затоа што е поискусен, Пепе втора постава но со оглед на тоа како се развива може и да го наследи Каневаро. Матераци од Интер добро би ни дошол во одбраната, знам дека е малку склон кон боречки вештини ама знае добро да си ја изврши работата на теренот. Е сега малку проблематочно ми беше да измберам кој од Марсело и Хајнце да биде прва постава, ама мислам Марсело дека подобро ќе се снајде. брз е, прецизно додава, само малку да ја усоврши одбраната. Голема желба ми е да дојде во Реал, Есиен од Челзи, знам дека човекот е цар на тој дел од теренот, како замена би го користел Дренте (ќе стане одличен фудбалер). За останатите од средниот ред не би коментирал оти се е јасно таму. А во нападот (најстариот по возраст дел на Реал), извинете ама стварно ни се стари напаѓачите иако добро играат но сепак мислам дека еден од нив треба да одмара, овој пат Раул го ставив прв иако квалитетите на Ван Нистелрој не се за потценување (на тој дел од теренот ми беше стварно тешко да изберам меѓу овие двајца). Како нов напаѓач Реал треба да купи млад фудбалер, со желба за докажување и овде го гледам Бензема кој дефинитивно е вториот Зидан, а Савиола како негова замена, верувам дека има многу квалитети и Шустер треба да го игра повеќе.
Извинете за долгиот пост, ама сакав да напишам што мислам.
Денеска читам дека имало шанси Мурињо од летото да седне на клупата на Реал, колку е точно тоа незнам, ама знам дека за мене е доста радосна вест сооглед на тоа колку човекот се разбира од фудбал и каков стратег е. Немам ништо лошо против Шустер и тој е одличен тренер но за помали клубови, Реал му е прв голем клуб на германецот. Има големи шанси да стане врвен тренер, само треба да ја нормализира играта на тимот, а не да играат како муи без глави особено диара и гаго.
според мене еве еден предлог состав кои имиња да се донесат на лето за да бидеме комплетен тим кои ќе може да одговори и кога имаме многу повредени -
Касиљас (Дудек)
Рамос(Маикон) Канаваро(Пепе) Матераци(Мецелдер) Марсело (Хајнце)
Есиен (Дренте)
Робен (Игуаин) Шнајдер(Гути) Робињо(Баптиста)
Раул (Ван Нистелрој) Бензема (Савиола)
И уште: Солдадо, Гранеро, Кодина, Торес, Диара, Салгадо.
Играчите во заграда се замените, а болдираните се играчи кои би сакал да дојдат во Реал.
За другата сезона само Даниел Алвес да го земат, Рамос централен со Пепе, Гранеро да се врати и да игра, не ко Солдадо сеа, и уште еден напаѓач што може да го замени Руд. Бензема, Марио Гомез или Хунтелар.
Абе Сан од една страна така е ама еве дојде февруари март обично најмногу повредени има ова време по сите клубови.Ако сакаме да задржиме константност во играта мора да има јаки играчи и на клупа инаку со Балбоа и некој од младата школа ке треба да играме.Доста е да губиш цел месец и отиде титулата.