Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Салгадо,добра партија изигра, да се надеваме дека повредата не е сериозна и ќе се врати веќе на следниот натпревар, з'ш сеуште ни е преполовена одбранава ќе немат кој да играт :(

TooooOo Cestita PoBeda i 9 boda razilika pred barselona.Site izigraa perfektno najaci smo.Da se nadevame deka ne e seriozna povredata na Salgado i toj odigra odlicno ko site drugi.PozdraF

Конечно крај....Честито и нека ви се множат барем до титулата Поздрав

Топ утакмица,само да не ја расипеше каталонскиот е**н судија

neka ni e cestito pobedata

dobra utakmica na guti kako odigra i kakvi pasovi davase kako nenormalen a i gago dobro odigra

abe site odigraa super

a kefot mi go napravi sneijder vleze i odma gol dade:vozbud:

robinho odigra fenomenalno :)

Гледаа сите што е фудбал сега а??????????Во вистинска смисла на зборот фудбал

Билдаме разлика тооо.Робињо ѕвер.Некој од Вилареал ме потсети на супериорноста на Реал......ммммм Диего Лопез наше дете.

Рамос шо игра бе плејмејкер:)

Честита нека ни е победата. Како шо тргнала работава уште некое коло нека кикснит барса и ќе си ја прославиме титулава во Примера :pos2:

Ајде честито победа :) Феноменална игра, сите изиграа на своето ниво! Салгадо изигра супер, само еднаш се "здрка" кога сакаше да жонглира, и нормално се сплетка :):) И Гаго играше фантстично, имаше среќа што не доби црвен, среќа што Рамос дотрча и он беше последен во одбрана, инаку да не дотрчаше Рамос Гаго ќе останеше последен и ќе пиеше црвен. А за другите па да не зборим, ОДЛИЧНО! Да се надеваме дека Снајдер се враќа во старата форма со овој погодок. Торес некако слабо игра, незнам зошто не добива Марсело шанса, незнам што се случи наеднаш со него...исто како и со Дренте.

Ајде честито победа :) Феноменална игра, сите изиграа на своето ниво! Салгадо изигра супер, само еднаш се "здрка" кога сакаше да жонглира, и нормално се сплетка :):) И Гаго играше фантстично, имаше среќа што не доби црвен, среќа што Рамос дотрча и он беше последен во одбрана, инаку да не дотрчаше Рамос Гаго ќе останеше последен и ќе пиеше црвен. А за другите па да не зборим, ОДЛИЧНО! Да се надеваме дека Снајдер се враќа во старата форма со овој погодок. Торес некако слабо игра, незнам зошто не добива Марсело шанса, незнам што се случи наеднаш со него...исто како и со Дренте.

Тоа е притисокот, кој го создаде Карлос со заминувањето...неможат да се справат со тоа дека се замени за Карлос, и мораат успешно да го наследат, поради нивната младост. А притоа имаат и голема конкуренција на таа позиција, Дренте, Марсело, Хајнце...али со тек на време, ако не од наредна сезона еден од овие ке се истакне, ке биде стандарден...а најслабиот ке биде продаден.
Затоа од овие причини Шустер го зема Хајнце, ако падне моралот на младиве да има кој да игра...мислам дека со купувањето на Хајнце требаше да го пратат Марсело на позајмица некаде, уште не е касно...добро би му дошла пола сезона во Рекреативо, Мајорка, Бетис...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom