Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Salgado garantiram deka ke naprai nekoj penal abe budala e toj :(

Ке игра прв тим да го ебам.Нека игра Торес подобар е 100пати.

P.s.
Sergio Ramos: "I will not go to Milan"

sergioramos354x215_ES.jpg
Sergio Ramos se confesу en 'El Divбn de Olga Viza' de cada domingo.​
Sergio Ramos confessed in 'The

Casillas
Torres, Ramos, Cannavaro, Marcelo
Sneijder, Guti, Gago, Robinho
Raul i RVN

moja procenka! Za Guti ne sum siguren, moze i Baptista da igra! Metzelder ne mi se veruva da go stavi prv tim, neznam dali e 100% podgotven. Ama ako go stavi Metzelder, sigurno odi na mestoto na Torres, a Ramos odi kaj sto e najjak se znae :)

Casillas
Torres, Ramos, Cannavaro, Marcelo
Sneijder, Guti, Gago, Robinho
Raul i RVN

moja procenka! Za Guti ne sum siguren, moze i Baptista da igra! Metzelder ne mi se veruva da go stavi prv tim, neznam dali e 100% podgotven. Ama ako go stavi Metzelder, sigurno odi na mestoto na Torres, a Ramos odi kaj sto e najjak se znae :)
Не.
Објавен е составот на ас.
Икер.Салгадо,Канаваро,Рамос,Марсело,Гаго,Гути,Бапти,Робињо,Раул,РВН.

СОЛДАДО не е ни во замени. упм

Штета ,многу сакам да го видам во првиот тим , мислам дека во момчето има голем потенцијал. Ама млад е се надевам дека Реал има големи планови со него.

Штета ,многу сакам да го видам во првиот тим , мислам дека во момчето има голем потенцијал. Ама млад е се надевам дека Реал има големи планови со него.

Кур имаат.Не го ставаат да игра ич.Колку да сака да остане заради кариерата ке мора да го напушти Реал.

И ке достигне цена од 40милиони по една сезона,тогаш ке го бараат.

Не.
Објавен е составот на ас.
Икер.Салгадо,Канаваро,Рамос,Марсело,Гаго,Гути,Бапти,Робињо,Раул,РВН.

Nema so toj sostav da izlezat, slusaj me. Mnogu pati pisuvalo na AS eden sostav, pa posle ima po 2-3 izmeni od toj. Salgado ne mi se veruva da bide medju prvite 11!

Nema so toj sostav da izlezat, slusaj me. Mnogu pati pisuvalo na AS eden sostav, pa posle ima po 2-3 izmeni od toj. Salgado ne mi se veruva da bide medju prvite 11!

И јас се надевам дека нема да игра Салгадо, сега се врати Метцелдер , по сега ќе може Рамос да се врати на неговата природна позиција.

За Метзелдер нема шанси,само се надевам Салгадо да не игра
Составот според Марка
g.png

Lele samo da ne igra Salgado!Mu pominaa denovite,gotovo!So Atletiko napravi najmnogu greski!VAMOS REAL!

Последните неколку натпревари Шустер едно објавува и во последен момент други пријавува. Особено во одбраната. Зато мислам дека можи и Салгадо и Торес да игра, не се знае кој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom