Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Gago pak ne dobi zut karton znaci ke igra so viljareal
Зачудувачко е како после толку стартови не доби жут.Станува се подобар и подобар Гаго,и на минатиот меч беше најдобар на средината

Тешко Касиљас да го стигне Кањизарес. Виљареал се многу добри, посебно Нихат кој во последно време е многу опасен. Да се надеваме дека Касиљас уште долго ќе блеска на голот на Реал ;)

Тешко Касиљас да го стигне Кањизарес. Виљареал се многу добри, посебно Нихат кој во последно време е многу опасен. Да се надеваме дека Касиљас уште долго ќе блеска на голот на Реал ;)

Фкључувајќи го фактот дека Пепе е повреден 4недели еден месец.

Немој по некоја грешка Салгадо да игра ,тој пенал ке напрај будала е тој .Мецелдер нека игра ако не е повреден.

Хајнце повреден,Пепе повреден...упм

Море ако му свирне таа идеа на Шустер, додека е повреден Пепе, Дудук ке брани. :):)

Море ако му свирне таа идеа на Шустер, додека е повреден Пепе, Дудук ке брани. :):)

Нека брани Дудук,а Касиљас да го става само во лесни натпревари кај шо има голема веројатност да не прими гол и ке го помине на Кањизарес.
Глеаш кој учел математика 2години у средно

За тие Виљареал збориме што изгубија 5-0 у гости?Не примивме гол против Барса,Сарагоса,Атлетико зашто мислите дека ќе примиме против Виљареал.
Нека брани Дудук,а Касиљас да го става само во лесни натпревари кај шо има голема веројатност да не прими гол и ке го помине на Кањизарес.
Глеаш кој учел математика 2години у средно
Клубот пред личните интереси :smir:

Ако се лажеме и ги дава парите на мајкаму...ова ти се чисти измишљотини со мајкиве/татковциве/баби/дедовци на гоал што се пишуваат.

Ако се лажеме и ги дава парите на мајкаму...ова ти се чисти измишљотини со мајкиве/татковциве/баби/дедовци на гоал што се пишуваат.
Не се пишувани од Гол,туку од од Ас.Дека ја посетиле мајка му ја посетиле вистина е
Mama_Cristiano_Ronaldo_manda_senales.jpg

http://www.as.com/futbol/articulo/f...aldo-manda/dasftbpri/20080122dasdaiftb_36/Tes

Да бе на нејзино конто ги ставал.Така е бе пер знам.Секоја неделна плата идела на нејзина сметка и му давала колку ке и побарал.

И бонусите све....:pos2::pos2::pos2::pos2:Не е нишо ново ова шо сака во Реал да дое од коа сака он.

Мајка му сакала да го види во Реал пред да умре... А добро, колку планира жената да живее, до 2030?:)

Мајка му сакала да го види во Реал пред да умре... А добро, колку планира жената да живее, до 2030?:)

:pos2::pos2::pos2::pos2:И ја на тоа обрнав внимание.

Ама она коа мму рекла да иде у Спортинг наместо у Бенфика и отишол он.
Ама шмизлички муабет прајме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom