- Член од
- 15 јули 2007
- Мислења
- 260
- Поени од реакции
- 2
awe ovoj kalderon imali malce mozok
zasto ne zema od skolata sto ja imat tuku donasat ni afrikanci
ccc
ccc

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби затоа што нема доволно добри играчи во школата,а и овој ќе биде во таа школа.И незнам зашто повторно критики за Калдерон.3 титули лани,на добар пат сме кон уште титули и пак Калдерон глуп.Неможам да сватамawe ovoj kalderon imali malce mozok
ccc![]()
Можеби затоа што нема доволно добри играчи во школата,а и овој ќе биде во таа школа.И незнам зашто повторно критики за Калдерон.3 титули лани,на добар пат сме кон уште титули и пак Калдерон глуп.Неможам да сватам
pa gledaj go grenero kakov igrac e vo getafe i kako za nego da nema mesto vo timot a ima mesto za onoj ciganot balboa
![]()
roben ke vleze vo igra i posle 10min ke se povrediЈа мислам гол ке даат Солдадо и Робен
Па во моментов они ја држат средината во Гетафе.Де ла ред постигна и гол сеа во купот а и предтоа има неколку голови,али мислам дека и другата сезона треба да игра во ГетафеУште кога го гледав на пријателските натпревари Гранеро знаев дека е добар.Многу е брз една од најдолемите доблести на Естебан.Ке биде заменик за Гути одличен.
Што се случува со Де ла ред
Што се случува со Де ла ред