Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки и од мене. Одамна Реал нема изиграно толку добро во одбрана, браво.

Да завршат играчите на барса работа па после јави се кај играчите на Реал.Не верувам дека ќе успее нешто па за секој случај јави се после кај Викецот он ќе ти заврши работа.Сака младо месо

Дај бе некако со врски пикнете ме. Види ги, знам дека се зафатени ама некако за мене со врски. Или толку строги правила имате?
Мора да се биди фан на Реал за да се учествува во ГГ?

п.с.
Позз до Пепе, од денес омилен ми е. :љубов:

*гејгрупњак

frankiepissednp0.gif

skrena coeko

Дај бе некако со врски пикнете ме. Види ги, знам дека се зафатени ама некако за мене со врски. Или толку строги правила имате?
Мора да се биди фан на Реал за да се учествува во ГГ?

п.с.
Позз до Пепе, од денес омилен ми е. :љубов:

*гејгрупњак
ма ако ова шо го пишуваш те теши продужи.И сите други што сакате да ги вреѓате реаловци бујрум.Али нема да ви помогне

Real i nisto drugo kakva barca kakvi ronaldinjo eto bre mozat samo burek i banicki da im kupuvaat na igracite na real

zaborajf da mu go cestitam rodendeno na Shuster. sosema zasluzeno spored prikazanoto dosega. cao rajkard i ronaldpino. duri valverde i espanjol se poarni. sigurno mu zavidvat. tie ne tepaja 2-1 doma, a barselona topkata ne znaeja da ja shutnat denes

Честитки за победата.

Армин, имаш осврт на нашата тема.
Адиос до средбата на Бернабе.

Честито победа, има шанси за Барса ќе го јадете на Бернабе :)

Фала за честитките.
Абе не ви е срам да го спомнувате Бернабе.Абе на Камп Ноу пиевте стапот..ама не се знае се менува формата цела сезона сите паѓаат во криза ама кога

fala na cestitkite a za da go jademe na bernabe tesko ke bidi :) deka milan izgubi i mislese i real ke izgubi ama nema kaj masinive taka hihi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom