Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
eve malo klipce kako se zabavuva carot robinho na trening

[media]http://youtube.com/watch?v=BV3phRLiEis&feature=related[/media]

Диего и Робињо имаат посебен однос :pipi:
robinho%20e%20diego-thumb.jpg

После како нема Диаего да сака дадоаѓа во реал а?!Па ке сака нормално

a be celzi saka da go kupi na drenthe vo januari.prvo na pozajmica do juni a potoa ke mu go otkupele dogovorot

Тешко би се откажал Реал од таков играч за кој се уби цело лет додека не го купи и плус одлично играше...Имајќи го Робен лево кој секој момент може да се повреди

Тешко би се откажал Реал од таков играч за кој се уби цело лет додека не го купи и плус одлично играше...Имајќи го Робен лево кој секој момент може да се повреди

i jas mislam taka.drenthe e talentiran igrac i ne veruvam deka real ke go pusti da si zamine.edinstveno so mora e da dobiva poveke sanasa od Bernd Suster nisto poveke.

некој да не знае дали ќе има негде пренос,освен на лајвскор?Се очекува втор тим да игра па се надевам ќе си ја искористат можноста,савиола,солдадо,дренте,дури и робен треба да го докаже квалитетот

Drenthe vecer igra protiv ustasite. odvaj cekam da gi napumpa. i soldado da daj nekoj gol ne bi bilo loso

?
Споменувањето на зборов пред србин ќе те чини повеќе отоколку да го направиш истото пред вистинските "усташи"- Хрватите.

Помош: Четник е навредата која ја бараш.

?
Споменувањето на зборов пред србин ќе те чини повеќе отоколку да го направиш истото пред вистинските "усташи"- Хрватите.

Помош: Четник е навредата која ја бараш.

isto gomno se i hrvatite i srbite

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom