Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
не ја гледав утакмицата, ама сепак 3-1 супер за Реал. :)

Баптиста ѕвер прв тим треба да игра

Да да,со вчерашната игра покажа дека треба да игра многу повеке...

Инаку многу убава игра на Реал,можеа да победат со поголема разлика...но на крај 3-1 добар резултат.....

Раул феноменален беше вчера....:zver:

штета што робињо не даде гол,да ја продужи серијата

се прашувам дали ако заврши раул топ стрелец во примера ќе го повика во репрезентацијата глупиот селектор на шпанија?

Абе Раул нека си дава голчиња ,Шпанија и така е очајна ја незнам како не го избркаа до сеа....
Ех, што сакам оваа година Реал да бидат шампиони у Шпанија..и ќе бидат :)

Поише ми е у ЛШ одколку во Шпанија досадно е 30 пати.Нека се насочат кон ЛШ а примера на второ место ке ја освојат ако запнат и таа ама ЛШ мора

ја сакам три титули,со овој тим тоа е реално.btw рамос според гласовите на марка е најдобар десен бек во историјата на реал.а сеуште има 21 година

sega nekoj snimki od natprevarot od real gledav baptista dzver picku treba poveke sansa da mu se dajt za 2 gola toj ucestvuvase vo akciite.
a posledniot od sloboden so go dade raul toj go iznudi slobodniot.

мило ми е што баптиста ја искористи шансата што му ја даде шустер,иако треба уште подобро да игра,би сакал да видам гаго и баптиста да почнат од старт,диара во последно време не е во форма,прави глупи грешки,а гаго е по работлив на средината од диара.Исто би било интересно Робен и Робињо да играат заедно

ЈА сакам еден наторевар вака да видам
----------------Касиљас-------------------
--Рамос-----Пепе------Кана/Мецелдер----Масело--
-Робињо------Баптиста------Снејдер--------Рообен---
----------РВН/Раул------Савиола/Раул-------------

Ваква офанзивна формацција мнгу скам без дефанзивен во средниот ред да проба некад а не ми игра со два пивоти.Добро не сакам вака нон стоп ама на некој натпревар да се проба

EDIT Вака така Реал намногу бега од вториот од сите други први тимови во европа Раул 8 гола само во ЛА ЛИГА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom