Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Реал го продаде 16годишниот Аргентинец Gerardo Bruna на Ливерпул. Детево беше споредувано со Меси, и е познат како "Messi of Madrid" али сепак Реал не го гледа неговиот потенцијал.

Ваков талент се дава на позајмица. Е сега, не знам каков е договорот за трансфер во Ливерпул, не можи да е продаден, со 16 години нема професионален договор... Сепак, не коментирам пошто не знам ништо за ова.

Можи има некој потенцијал, ама за „новиот Меси“, тоа не верувам дека е до толку јак. Години ќе поминат за пак да се роди таков играч...

Да али проблемот е тоа што ако иде на позајмица или мала каузула сигурно ке го дале на некој послаб клуб(втора лига) да се развие, или да си останел во младиот тим.
Сигурно не е глуб Бенитез да зима голем потенцијал, да го развие во звезда и после да му го земат(реал назад).

Не толку убедливо, со слаба игра...победа си е победа. :pipi:

Да али проблемот е тоа што ако иде на позајмица или мала каузула сигурно ке го дале на некој послаб клуб(втора лига) да се развие, или да си останел во младиот тим.
Сигурно не е глуб Бенитез да зима голем потенцијал, да го развие во звезда и после да му го земат(реал назад).

Не толку убедливо, со слаба игра...победа си е победа. :pipi:

Па затоа викам, не знам ништо за ова и не би коментирал. Ќе видиме по некоја година кој е и колку вреди:pipi:

Среќата ги следи храбрите...:pipi:

casillas-man of the match, toa kazuva se za utakmicava a?

kakva sreka imate lele ejjjj, e ne mi se veruva ova...

da, imas pravo, znaenje za toa kako da se odbrani naletot i da se odbranat nekolku stopostotni sansi za nekolku min.
btw, Bravo casillas!

Честито победа! Немавме никаква игра додека не влезе Гути...живциве ми ги откорнаа еј, ќе искршев нешто дома додека го гледав Гаго како едно додавање не му беше прецизно...а за таа позиција каде што игра тоа е непростливо! Ама влезе Гути, и одма се виде разликата...многу попрецизни додавања, подобро градени акции итн. Ама кога видов Рамос како се удри од статива...реков толку од него, ги остае ребрата на статива! И после го гледам братов...си трчкара и се радуе за голот. Викам бог да чува овој не е арен со паметот :):):)

btw...победа си е победа...а најзаслужни за тоа се Рамос и Касиљас дефинитивно! Да не го заборавиме и Раул...одигра солидно!

auuuuuuu... srekja srekja srekja... ccc c cc... ovie od getafe samoutepstvo od zaseda si dadoa...

ajde i toa e del od fudbalot samo ako e protiv tvoja ekpia boli u pm... u prevod ne bi sakal da znam kako im e na tie so se za getafe u spanija :P

Guti najdobar e vo real toj ako ne gi mesti golojte gol nema da dat real...aj so lacio 2-3 golcinja ocekuvam :) ili pa ke ni sibni pandev

канаваро игра многу добро у последно време

auuuuuuu... srekja srekja srekja... ccc c cc... ovie od getafe samoutepstvo od zaseda si dadoa...

ajde i toa e del od fudbalot samo ako e protiv tvoja ekpia boli u pm... u prevod ne bi sakal da znam kako im e na tie so se za getafe u spanija :P

абе да знаеле како да ги реализират шансите... не им сме криви ние, и Касиљас што беше како ТИТАН :vozbud:

мислам дека ќе тепа Реал со Лацио зошо имаат боље состав и се у подобра форма

некој да не има информации дали ќе има пренос на мтв?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom