Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
не бе изјавата негова ке биде: Јас ич не се секирам, составот уште не е комплетиран...до крајов на неделава сигурно доаѓаат уште најмалку 2квалитетни засилувања

сакам сеа да му ја вида фацата на калдерон која судијата свирна крај
Фаца како фаца сигурно не беше срекен! Јас го гледав целиот натпревар

ej sto ste se razocarale poleka cekajte malce da se uigrat i ke videte posle so ke bide.
a ovoj drente dobar gol dade
samo neznam so tolku na pepe ste se nafrlile poleka ke gi opravda parite on ne e igral pokraj cannavaro
vo nedela igrat so atletiko madrid ke tepat sigurno

ej sto ste se razocarale poleka cekajte malce da se uigrat i ke videte posle so ke bide.
a ovoj drente dobar gol dade
samo neznam so tolku na pepe ste se nafrlile poleka ke gi opravda parite on ne e igral pokraj cannavaro
vo nedela igrat so atletiko madrid ke tepat sigurno
Јас не сум толку сигурен оти ке тепат!:nenene:

абе затоа викам, кузнае шо си мислеше...

Досега јас не сум видел да еден клуб(Реал) да плака пари(пола милион) на тим(Гетафе) за да им го купи тренерот...и плус таму кузнае колку пари Шустер лапнал што потпишал договор...
а и уште на полусезона, кога се шпекулираше дека шустер ке дојде...овој со порака до калдерон: "Условот за да дојдам јас е Кака"
поставува услови, да преиде у поголем клуб....аиииии

абе затоа викам, кузнае шо си мислеше...

Досега јас не сум видел да еден клуб(Реал) да плака пари(пола милион) на тим(Гетафе) за да им го купи тренерот...и плус таму кузнае колку пари Шустер лапнал што потпишал договор...
а и уште на полусезона, кога се шпекулираше дека шустер ке дојде...овој со порака до калдерон: "Условот за да дојдам јас е Кака"
поставува услови, да преиде у поголем клуб....аиииии
Будала е шустер, нема мозок:uvo:

Abeee! znaem sto e za nego samo! edno juze da mu dadem i da zavrsi sam rabota! da ne prlam race jas!
Боби4е не се нервирај толку не е крај на светот :smir: Во сабота почнува шпанска лига ке гледаме таму што ке прават реал

Боби4е не се нервирај толку не е крај на светот :smir: Во сабота почнува шпанска лига ке гледаме таму што ке прават реал

ke gledame:tv: i ke se uverime deka doslo kraj na krizata

bobi nemoj bez potreba da se nerviras vo nedela tepam sigurno

snajder e :zver:

Ne mi se veruva deka od 3 sansi na Sevilja primija 5 gola =))

Кој не го гледал натпреварот подобро нека не коментира.Супер меч.Но се гледаше не воиграноста на реал.Па како шо имаат толку нови играчи и супер беа.
Пепе па не беше одличен ама мислам дека добар беше и нема тој некоја кривица.Ке биде од него ѕвер гарантирам.
Дренте-немам зборови одма се вклопи.Неверојатен гол даде.
Ке биде се мислам дека имаме квалитетни играчи и оваа сезона во Ла Лига очекувам 3-4 место ама успех во ЛШ.
Касиљас-одбрани еден пенал мајката 2 години не фатил пенал.
Добар меч

Знаете ли што вели Мурињо подобро да победам 1-0 отколку да изгубам 5-4 Реал го избрка Капело заради стилот на игра со Шустер мислат ке има атрактивен фудбал ќе видиме што ке направи Шустер

па имаат со шустер атрактивна игра колку што видов ама амерканците имаат убава изрека: "offense wins matches, defence wins titles". ова го имаат колку што се сеќавам за НБА кажано ама горе доле важи и во фудбал.

додека шустер не го среди тимот назад- ништо не прават. џабе им е секоја утакмица 5-5 да ја играат. нека ги избере двајцата централни бекови кои ќе бидат стандардни и нека ги пушти да се воиграат. ќе им треба доста време колку и да се добри... со оглед на тоа што го имам многу почесто гледано метцелдер и знам дека е многу солиден играч би му дал предност него.

...1-1 Дренте (браво за Никола, во право бил за Дренте)...

fejnord mi e vtor omline tim i gleav kako igrase i mn mi se bendisa iako igrase samo pola sezona (pred to vo mladincite) i za holandija nogu ubo igrase i odma omline igrac mi stana

snajder vrska nema od ko dojde. za ajaks puzder praese. vo site natprevari so gi izigra do sega bese ko izguben i ne znaese da se namesti kaj so treba.

so koj um go izvade tores za da go klaj guti i drenthe da go klaj lef bek???????

bobi4e напиша:
Da mu ebem i shuster i sve! i utre ke izjavi voopsto ne sum zagrizen poradi porazot ke vidite! mu ebam kopileto! osvoija so Kapelo titula i go izbrkaja! toa e ubavo rekov jas kje go izbrkaat odma shuster!

"It's very easy to say that our defence was poor, but it wasn't that bad. There were mistakes in general and that helped our opponent, but I am not worried."

na site intervjua go rece istoto da mu go e.am plemeto nacisticko

inace ubo ne napumpja. poarno da ne go gleame so atletiko oti ke ni izvat biljot (0-5). ne se sekiraje za nekoe 5 godini ke se uigrame i ke fatime mesto za intertoto (ako ne ostanime vo segunda)
shuster veti deka ke igrame atraktivno i igrame. sekoj so ne naviva za Real sigurno si rekol, subav natpreavar, mnogu atraktiven, 8 gola vkupno...

Е што скате бе вие.Има нови 8-9 играчи во тимот и сите играа на последните натпревари.Мора да им се даде време да се уиграат.Да се направи костур на тимот.
Реал не ги искористи сите 100%шанси а Севиља го направи тоа во потполна смисла на зборот сите шанси.Среќа

И доста му е на Раул прв тим.Нека игра Савиола на негово место.

Abe ne rekov jas ni vcera ni deneska nisto za igracite! Vikam za ona kopileno germansko, ime da ne mu se cue a! Samo gubi i samo znae da kaze "ne sum zagrizen za porazot, najmalku uste 2-3 dobri zasiluvanja treba da go zasilat timot" Toj i ovie zasiluvanja so gi donese nemoze da gi uigra, a kamo li uste 2-3! Aj neka si krsi glavata toj misli isto e da go vodis Getafe, Xeres i Real! Pizda mu lepa materina negova a!!!

Ако се случи нешто слично со Атлетико како вчера, доста му беше на Шустер. Ај пријателски, ај не се толку битни, ама ако продолжи и во првенството, не е на арно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom