Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Drenthe i robben sigurno ke igrat protiv sevilla
samo jas pojke sakam Drenthe da igra odkolku robben, neka si ja skrsi nesto nogata pak robben (ko sekogas) i da mu dat na narednio igrac na godinata da igra

shto zboris bre?!?! Drenthe da ne igra poubavo od Robben?!?! aj ti se molam! a na ova Shusterov se pomalku mu veruvam! no dobro ne igraja so prv tim. Baptista dade odlicen gol, Deportivo imase mnogu mnogu shansi vo prviot del, a Real mn mn vo vtoriot taka da. vidovte i Pepe se zapisa vo listata na strelcite ali...da go ebam morase li da go digne znamenceto :P se nadevam na podobro ponatamu!

hahah! ima on...da ne kazem u rukavu! vikav ja da go ostaat Capelo! kako taka barem tepashe! a ovja! kje go izbrkaa za 2 meseca i pak kje bide onoj stariot Real shto neznae shto da prae!

Кога е презентацијата на Дренте?Денес во 13 не беше.Или го чекаат Робен па заедно.Не верувам утре да биде утре е суперкупот.

Кога е презентацијата на Дренте?Денес во 13 не беше.Или го чекаат Робен па заедно.Не верувам утре да биде утре е суперкупот.
Робен уште не е заминат во Реал М.

prezentacijata e v nedela sabajle, a pregledo ne znam mozi istio den da e
koga saka neka e samo da mozi da igra vo supercopa
sea pisi na internet deka sneijder ke idi, pa isto so van der vaart, robben, quaresma ne se znaj a so k.. nas ni trebat tolku igraci
samo sniejder i nikoj drug
spored vas koj e poaren, lucho, kallstrom, nasri, vdv ili sneijder? sneijder smesta treba da se zemi

ван дер варт најдобар ми се чини од овие сите

треба РОБЕН да го земат и ВАН ДЕР ВАРТ

треба РОБЕН да го земат и ВАН ДЕР ВАРТ

Лол Ван дер варт зошто па тој
Тој не им треба имаат добар играч за таа позиција која ја игра Ван дер варт!!!:pos2:

Real go zel nekoj 19 god Adam Szalai ungarec od stutgard
mislam deka e napagac ne sum siguren.
dosega cetvorica kupija za kastilja

Aj so sreka neka mu e na Sneijder. hahaha
Shuster e pameten coek be. jas tie so sakav da gi kupime (Drenthe i Shenijder) gi zedovme.
samo malce od pojke pari so dadoja (25M) ama nema vrska ke se isplati
ovie kako so pocnaja da kupvat mozi i vdv ke go kupat. ama jas mislam deka e dosta za ovaa sezona
ne se nadevajte za robben i vdv oti drugata nedela ke go vidite Sneijder vo belo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom