Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
море валдес кажи ми каков муштерија е.не само на напаѓачи од реал.општо

itar pejo напиша:
И зимоска требаше да каже чао па место него чао кажа Роналдо и деживеа втора младост сега пак ке посакате да каже чао ке останете без Касано(или било кој друг) во Милан никој не е незаменлив тоа големината на тој клуб колку и да го боли некој да признае......sd
одвај чекам да си одат емерсон и касано во замена за кака.добра зделка

:)

Се плашиш од помислата на Фантастик Фоур а?

Ако ако... и треба да ти кажам право. Не би сакал да навивам за Галактикос во моментов.

кај прочита дека се плашам.воопшто не се плашам.иам некое чувство дека многу ќе се заебе таа фантастик фор.толку ѕвезди во еден тим некако ме потсеќа на стариот реал.што немаше 4 години титула.

головите оваа сезона не им помогнаа многу

Bi bilo dobro...I bas bi sakal..Ama neveruvam...Nema sansi de...Da se vrati Gravensen mnogu mnogu dobar igrac...:)
Tolku pari da davam Za Kaka ou..Ke mi se izmie...I na Kaka ke mu projde vremeto...Na Real treba igraci kako Gravensen :)

робињо десно робен лево.

Хмммм.... веројатно мислите дека дојдов да провоцирам(како некои форумџии:)) ама се лажете...

Дојдов за да кажам збор два за рУбињо, машала, машала ме импресионира некни. Со шо го ранат незнам??!! Мореее има јадено 2 порции чоколино 100% :pos::pos:

Лол мајтап на страна брависимо Робињо стануваш вистински жугадор.

Поздрав.

COKOLINO:pos::pos::pos:! koga dojde vo real bese kako vrvka ama sega se zdebelil malku! kojznae so sto go ranat!

Dobro be ne vı e dosando da se provocırate koj ke bıde pojak drugata sezona.
Barem tı Serpoı ı Ivan.Kolku sme gledale drımtimovı so funkcıonırale ı so ne funkcıonırale.
Ke dojde drugata sezona fıno lepo ke vıdıme so ı kako ke bıde.
Serpo mnogu gleas fılmoj za fantastıko4. Fılmoj sı se fılmoj a vıstınata e nesto drugo CAMPIONESSSSSSSSSSSSSSSSSS

vredi da se dadat tolku pari za Kaka,A inace Robinho ne moze da igra na desna strana

`TENK` напиша:
vredi da se dadat tolku pari za Kaka,A inace Robinho ne moze da igra na desna strana
бразил-чиле гледаше?робињо играше десно крило и ги стопи.робињо е деснак повеќе му одговара да игра на десно.Така да Робен,Робињо,Кака(ако дое)и Руд.Fantastic Four 2

Руд мислам дека слабо голови наредна сезона...исто како Макаи у Баерн, даваа и двајцата голови али остареа...подобро нека бараат некој помлад напаѓач

Ddime напиша:
Руд мислам дека слабо голови наредна сезона...исто како Макаи у Баерн, даваа и двајцата голови али остареа...подобро нека бараат некој помлад напаѓач
Van Nistelrooy sekoja sezona dava po nad 20 golovi koga igra vo standarnite 11 taka da, ne gledam zaso ke oslabe narednata sezona, ne e tolku star.

абе нема вечно да дава голови, ај ти како фан на реал, знаеш колку год има руд ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom