Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Гразиас и адиос му рекоја бе. Лол ајде сеа Шустер.

Со среќа нека ви е следната година. Ќе ви треба :)

Sega pak ke ni trebat 4-5 godini dodeka da osvojat nesto, glup kalderon namesto capelo da ostanase on suster sega, neka neka ke tere nov trener posle 3 meseci.

за 10 години 11 тренери сменија реал:lol!:

Kaká
Dani Alves
Dudek
Robben
Cesc
Gaby Milito
Drenthe
Heinze
Makelele
Tévez
Saviola
Alex
Chivu

кој кур пак ке го зимат макелеле :P:

Прво, не верувам дека ке се врати Макелеле (дај боже да се врати!) зошто му беше многу горчливо идење од Мадрид, го продадоа на Челзи ко вреќа компир (да не кажам дека фактички беше избркан!).
Сеуште е феноменален играч, и на неговата позиција (заден везен) не гледам ниту еден подобар играч во овој момент!

Друго, ова со Капело е навистина циркус! И сеа кај ке има мотивација новиов тренер кога управата му врачи отказ на претходникот кој на двапати освојуваше титула со Реал, еднаш дури освои и Лига на Шампиони! Не викам дека бев воодушевен од начинот на кој ни го водеше тимот Капело, но мислам дека оваа одлука ке биде со далекусежни последици!
Но сепак последниот збор ке го имаат играчите на теренот!

Torres abre la puerta del Real Madrid a Schuster

• Schuster: "Torres me dejará cumplir mi sueño"
de prevedejte :pos2:

Тоа е,конечно ви дојде тренер што освои тутла и го избркавте....браво!

abe Kalderon nema vrska sto e fudbal zel klub da vodi! more najubavo mu e da si najde reka tue najblizu do madrid sto e i neka se frli odma! daj kazete nekoja reka sto tece vo madrid ili blisku do nego pa da mu pratime poraka da znae kaj da se frli!

A*1*T*E*A*M напиша:
Torres abre la puerta del Real Madrid a Schuster

• Schuster: "Torres me dejará cumplir mi sueño"
de prevedejte :pos2:

Torres mu ja otvora vrata na Real Madrid na Schuster

- Schuster: Torres ke me ostaj da si go ispolnam sono

Sega otkako nema trener real bi sakal da dojde od arsenal - arsen venger. Jako ke bide koga ke igraat real - barca. Henry protiv Venger :vozbud:

Абе супер си е Шустер и Калдерон си е супер освои три титули.
Чекајхте еве читам Робен излеа го зедовме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom