Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
abe vie normalni ste?
znaci vie bi igrale najuvab fudbal vo sveto i ic nema da vi bidi gajle dali ke pobedite?
real igraja taka porano pa ostanaja so k..o v race
ni disciplina, nisto nemase
dodje kapelo prvata sezona, eve ti titula, isto ko pred 10 godini
toj kalderon sekoj den pojke me nervira. kako mozi nekoj vrska so nema od fudbal da bidi predsedatel na najdobrio tim vo sveto? bateto 5% od fudbalerite so sakame da gi kupime ne gi znaj i kako so gleate site ne znaj parite kako da gi potrosi. ako ne mu izvrsat atentat naskoro, togas jas samio so sebe ke om da go otepam

Nikola_MKD напиша:
abe vie normalni ste?
znaci vie bi igrale najuvab fudbal vo sveto i ic nema da vi bidi gajle dali ke pobedite?

Сакам да гледам атрактивен фудбал. Кога Барселона ќе тепа со пацерска игра, среќен сум шо победиле, ама не сум исполнет до крај.

Реал играа солиден фудбал со Дел Боске, на пример.

Фабио е задоен со катанаџо од раѓање. Како и 90% од жабарските тренери. А Барса не случајно во историјата имала многу холандски тренери - Холандија е асоцијација за напаѓачки фудбал.

А атрактивниот (напаѓачки) фудбал привлекува интерес, гледачи, спонзори и.... напаѓачи како Анри :)

Така де акооо нека ви остани кога е шампион тогаш потпишувајте ете и jас ќе ви свршам услуга ќе потпишам, не од шо го сакам реал туку да не му текни на Морати да го земи во Интер :)

Nikola_MKD напиша:
abe vie normalni ste?
toj kalderon sekoj den pojke me nervira. kako mozi nekoj vrska so nema od fudbal da bidi predsedatel na najdobrio tim vo sveto? bateto 5% od fudbalerite so sakame da gi kupime ne gi znaj i kako so gleate site ne znaj parite kako da gi potrosi. ako ne mu izvrsat atentat naskoro, togas jas samio so sebe ke om da go otepam

ја нигде не пишав за кого сум во шпанско првенство :0 поточно кажано за никого не сум. си ја кажав вистината за тевез и савиола што е. не реков нигде дека капело е лош тренер, но сепак за мене голем тренер е оној кој со помал клуб ќе направи добри резултати и ќе освои нешто :) btw савиола и тевез се играчи кои и тоа како му се потребни на реал, и двајцата се подобри од раул кој секоја година игра се послабо и послабо. сепак на реал му требаат 2-3 добри засилувања, ама кога кажувам добри мислам на играчи како диего, савиола, тевез, чаби алонсо... :helou:

Калдерон донесе 3 титули.

kalderon mozi da mi se fati
bez potreba pari trosi (mene ic ne mi e gajle kolku trosi, ne se od mojo dzeb a ne se i od negovio) i vrska nema od fudbal. osven igracite na Real, eden ne znaj osven kaka. neka klat nekoj so ima igrano fudbal, poarni igraci ke kupi i nema da se posramotva ko ovaj tochako kalderon. trkalo nevideno e. ke vidite, za nekoe vreme ili 'struchnijo shtab' na Real ke pobara da go izbrkat ili navivacite
ako bese do mene toj nemase ni da bidi tamu kaj so e sega. sram za klubo e.

Nikola_MKD напиша:
kalderon mozi da mi se fati
bez potreba pari trosi (mene ic ne mi e gajle kolku trosi, ne se od mojo dzeb a ne se i od negovio) i vrska nema od fudbal. osven igracite na Real, eden ne znaj osven kaka. neka klat nekoj so ima igrano fudbal, poarni igraci ke kupi i nema da se posramotva ko ovaj tochako kalderon. trkalo nevideno e. ke vidite, za nekoe vreme ili 'struchnijo shtab' na Real ke pobara da go izbrkat ili navivacite
ako bese do mene toj nemase ni da bidi tamu kaj so e sega. sram za klubo e.
он не ги купува играчите.мијатович и капело кажуваат.главно капело.он само дава пари.и пак ќе ти кажам.Калдерон и 3 титули

bobi4e напиша:
AJDE!!! IGRACITE I NAVIVACITE NA BARCA USTE EDNAS NA KOLENA PRED KRALSKIOT KLUB!!! abe se znae koj e najdobar vo shapnija

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Очигледно збунети се фановите на реал со доаѓањето на Анри

Shorty напиша:

Од многу самоувереност, барселона пак ќе го јаде од реал.

Дали видовте вчера кошаркарите, реал станува 30 пат шампион против барселона на гости, е тоа се шампиони:icon_cool:music3: :music3: :music3: :pehar:

Shorty напиша:

abe ti glupav si ili treniras ??? pratis ti kosarka ili ne? ili samo fudbal gledas koga barca go jade od real, a za kosarka skoro sekoja god. ne ti interesira!

Мнозинството навивачи на Реал Мадрид сакаат и понатаму нивниот клуб да го води Фабио Капело, покажа анкетата на интернет страната на шпанскиот дневник АС.

Во анкетата гласаа повеќе од 137 илјади навивачи на Реал, а 46 посто од нив својот глас го дадоа за италијанскиот стручњак, кој по малку неочекувано сезонава им донесе титула на мадриѓаните, прв трофеј по 2003г.

Бернд Шустер, тренерот на Гетафе кој се најавува како најверојатен наследник на Капело доби околу 30 посто од гласовите, а како трет избор на навивачите е Арсен Венгер со 12 проценти.

A*1*T*E*A*M напиша:
Мнозинството навивачи на Реал Мадрид сакаат и понатаму нивниот клуб да го води Фабио Капело, покажа анкетата на интернет страната на шпанскиот дневник АС.

Во анкетата гласаа повеќе од 137 илјади навивачи на Реал, а 46 посто од нив својот глас го дадоа за италијанскиот стручњак, ...

Мнозинството НЕ сака Капело да остане. 54 % се против него. Нели?

Serpico напиша:
Мнозинството НЕ сака Капело да остане. 54 % се против него. Нели?

Не, демек зборот му е дека највеќе гласови има за Капело. За Венгер и Шустер помалку.

Капело си иде 99%.Шо да прајме кој не прашуват нас?абе супер И Шустер шо му фали напаѓачки фудбал и со Леванте и со Ксерез и со Гетафе играл.Зашо не и со реал

прашање е како ќе реагираат играчите.ние не сме битни.Али ипак Шустер е добар тренер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom