Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Го глеав мечот Пепе е добар ке го биде само мии е криво шо Диара не му го дотера умот на тој мајмунот.
Шо стана со Робен бе?

Коментар за играта од мене:
Од сите натпревари што ги играа пријателски мислам дека овој беше најдобар за реал. Можам да кажам имаа многу шанси за гол реал можеби на крајот требаше резултатот да беше 5-1 или 6-1 за реал, сепак им недостигаше она финишот од акциите се изнапромашија савиола, солдадо, но сепак добро е за разлика од претходните натпревари. Имаше и некои недоразбирања поточно можеби сеуште не се воиграни но со текот на времето мислам оти ке биде подобро. Во првото полувреме доминираше реал, имаше шанси... кадиз направија фаул (НЕМАШЕ ПЕНАЛ) врз савиола и судијата ајде на белата точка, браво за савиола го измами судијата затоа што тоа не беше фаул за пенал, односно савиола глумеше и солдадо прецизен од белата точка 1-0 за РЕАЛ. Во вториот дел исто како и во првото реал доминираше имаше шанси но сепак кадиз од една шанса 1 гол!!! На Пепе го поминаа како на дете од 5 год. Дудек не беше крив. Само што влезе ван нистелрооу ГООЛ за 2-1 за РЕАЛ, шансите за реал продолжија и понатаму но секогаш недостигаше овој завршниот дел, кадиз се обидуваа со контри но немаше резултат. Потоа гледам Диара се тепа! лол... Неможат да го смират на сите им вика ни играчите од реал не можеа да му се доближат, делуваше како некоја дива мечка која доага од некоја планина, натпреварот залича на војна а не на пријателска, и нормално си доби црвен картон и како исплашен трчеше кон соблекувалната. Потоа следуваше полуконтра на реал, која на срека билбоа го претвори во еден одличен гол во 90мин и тоа веке беше сигурен резултат од 3-1... Така и заврши натпреварот.
Коментар за играчите на реал:
Saviola - Се трудеше имаше шанси но сепак не постигна гол (4)
Soldado - Примаше топка и одма шутираше без размислување од 30 мин како да не видел топка, како само тој да е од реал (2)
Metzelder - Одличен беше, секогаш кога требаше да си ја заврши работата тоа го правеше на најдобар начин (5)
Baptista: Повеке очекував од него, многу слабо играше (2)
Robinho: И така и така важното се гледаше оти се трудеше сакаше нешто повеке но според мене, не му одеше мн. добро со кадиз (3)
Guti: И од него очекував повеке, некако како да е збунен (3)
Bilboa: Кога ке ја допреше топката се збркуваше, понекогаш и лесни топки неможеше да ги прифати (2)
Pepe: Го плукаше на еден играч од кадиз, тој ја предизвика тепачката, заради него реал го примија голот (1)
Cicinho: Добро играше, не знам зошто реал сакат да го продадат (4)
Ramos: Одлично играше во одбрана со метзелдер (5)
Dudek: Добар беше, имаше и неколку одбрани (4)

ХЕРОЈ: METZELDER ТРАГИЧАР: PEPE

Мислам дека доволно напишав за оние кои не го гледаа натпреварот, сега ми треба малку водичка :pos2:

brat da ti fatim nekoi vrski jas da te vrabotame kako komentator vo nekoe radio sakas? ahah kakov komentar dade za natprevarov :aplauz:

Дајте му шанса.10X

Немам клипче од диара го гледав во живо

Море малку им беше требаше Диара заедно со Баптиста и Пепе да им покажат малку кик бокс.Штета што го дадовме Касано:).

Го удрија на Пепе со шише

brat da ti fatim nekoi vrski jas da te vrabotame kako komentator vo nekoe radio sakas? ahah kakov komentar dade za natprevarov :aplauz:
DA DA MOZE! Mnogu mi se dopaga ovaa rabota, mnoguuu bi sakal da sum komentator ama ne vo radio tuku vo televizija. Koga ke dadat real gol ke vikam GOOOOOOOOL, a koga ke dadat barca: I eve ronaldihno za 1-0 hehehehe, site ke me mrazat so navivat za barca.:pos2:

Што ке им е солдадо бе? каква шанса какви бакрачи

Што ке им е солдадо бе? каква шанса какви бакрачи
Така е! И јас се согласувам со тебе, не ни треба солдадо може да го продадат имаме многу напагачи.
пс. боби4е од тебе чекам понуда за коментатор хехе

abe mnogu e dobar Soldado! samo vo pravo si za edno, bidejci nema mesto da fati...pokraj van, raul (sto nikoas nema da se desi da go izvadat, majmun), saviola nema sansi mesto da fati! ama inaku e mnogu dobar!

p.s. Alien ke vidam dali mozam nekoja vrska da ti fatim :D:D

Што мислите колко ке заврши натпреварот реал - севиља јас мислам 2-1 за реал.

ne znam kolku ke zavrsi samo znam deka ke zavrsi vo korist na Real. tie arapite sevilla mozi da se ebat i da ni go :pusk:

Jas mislam deka mozeme da gi tepame! Mozeme da gi tepame no samo so dobra igra, a ne kako na prethodnite natprevari!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom