Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Хмм е многу натпревари, после ако изгубат од севиља ке се жалат ке викат изморени бевме

uste edno intervju na Glupster

You've lost five out of eight games. Are you worried?
No, that doesn't mean anything. (ШО РЕЧЕ?????) This is still the preseason. We would be on the wrong path if we worried about not winning summer trophies. They are only interesting once you've won them. I have a new team and this requires a lot of work. We are correcting little things with every game that we play. Serious analysis should begin next week, when the League kicks-off.

изгубивме 5 од 8 и него не му е гајле?????

Is the squad finally complete?
I don't know. I think some other player may arrive. I hope this is the case. There is still time.

ку.о ке стигни. капело ја освој ла лига со играчите тој шо ги имаше, а овај ги има истите плус Дренте, Шнајдер, Пепе, Метзлдер, Савиола и плус овие од Кастиља
капело со најлошио тим во историјата на клубо ја освој ла лига, овај ги има тие играчи и други и се надева уште да дојдат за да можи да победи???
дечкото не е точен. некој мочко шо ги има тренирано Сереш ке го води Реал. глупости

Многу набрзо натпревари, ами в недела со Севиља? И ако изгубат изморени биле, така?

Абе има 3 состави цели овој тикварот.За сите натпревари Зш земет плата таму за по телевизија да се покажвет ај нека трчаат таму.
И нека го клај Баптиста да го видат ѕверот.

Слушам Севиља го понудила Дали Алвес за 25 милиони + Сисињо +Баптиста .Тие немаат мал мозок бре.Шо го напраја Алвес .Јас би им го понудил само Сисињо без денар

Абе има 3 состави цели овој тикварот.За сите натпревари Зш земет плата таму за по телевизија да се покажвет ај нека трчаат таму.
И нека го клај Баптиста да го видат ѕверот.

Слушам Севиља го понудила Дали Алвес за 25 милиони + Сисињо +Баптиста .Тие немаат мал мозок бре.Шо го напраја Алвес .Јас би им го понудил само Сисињо без денар

Ако се оствари ова(што ако Мијатовиќ и Шустер имаат барем малку ум, не би се остварило), Реал само може да го сонува Робен. Да фрли пари и двајца одлични играчи за само еден десен бек, и плус после тешко дека ќе го добие Робен...:uvo:

Да де и ја тоа викам .Само молам да не се случи тоа а да се случи оставка на Калдерон.Мијатович и Шустер.Салата напраја од тимот.

Шустер се жалеше дека немал играчи еве му сеа играчи и пак е дупка.
Само се плашам ако играме убаво в недела и ако ја убиеме Севиља какви ке бидат нашите постови.Ејјј закон сме а?

Да де и ја тоа викам .Само молам да не се случи тоа а да се случи оставка на Калдерон.Мијатович и Шустер.Салата напраја од тимот.

Само се плашам ако играме убаво в недела и ако ја убиеме Севиља какви ке бидат нашите постови.Ејјј закон сме а?

Е, тоа би било СУПЕР!:super:

Abe! Deneska ako ne go tepame i Cadiz...pa neznam veke sto baraat! Pa na ovie Cadiz i so 3 sostav bi trebalo barem 3 gola da im dadat bre...Real Madrid e toa ne e Cementarnica ili nekoj mak. klub! Stvarno nema smisla ova! Aj za Betis nekako...dobri se...ama uste Cadiz ako ne gi tepaat neka idat u...(se znae)

Abe! Deneska ako ne go tepame i Cadiz...pa neznam veke sto baraat! Pa na ovie Cadiz i so 3 sostav bi trebalo barem 3 gola da im dadat bre...Real Madrid e toa ne e Cementarnica ili nekoj mak. klub! Stvarno nema smisla ova! Aj za Betis nekako...dobri se...ama uste Cadiz ako ne gi tepaat neka idat u...(se znae)
Хехе во право си! Цементарница :pos2::pos2::pos2:

мојот така ќе биде,пошо и сеа викам дека сме закон

e dobro de! ne sakav da gi navredam cementarci...no prvi mi dojdoa na pamet:D sorry ako navrediv nekogo!
Не ме навреди туку еве оти ја кажа цементарница поточно македонски клуб, инаку јас уште од сега се подготвив за следење на REAL ја најдов TVE.

:oftopic:
да ти ебам кабловската што нема една асална телевизија:hump:
да не знае некој дали ќе пренесува некоја тв шпанско?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom