Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе има 3 состави цели овој тикварот.За сите натпревари Зш земет плата таму за по телевизија да се покажвет ај нека трчаат таму.
И нека го клај Баптиста да го видат ѕверот.
Слушам Севиља го понудила Дали Алвес за 25 милиони + Сисињо +Баптиста .Тие немаат мал мозок бре.Шо го напраја Алвес .Јас би им го понудил само Сисињо без денар
Да де и ја тоа викам .Само молам да не се случи тоа а да се случи оставка на Калдерон.Мијатович и Шустер.Салата напраја од тимот.
Шустер се жалеше дека немал играчи еве му сеа играчи и пак е дупка.
Само се плашам ако играме убаво в недела и ако ја убиеме Севиља какви ке бидат нашите постови.Ејјј закон сме а?
Хехе во право си! Цементарница :pos2::pos2::pos2:Abe! Deneska ako ne go tepame i Cadiz...pa neznam veke sto baraat! Pa na ovie Cadiz i so 3 sostav bi trebalo barem 3 gola da im dadat bre...Real Madrid e toa ne e Cementarnica ili nekoj mak. klub! Stvarno nema smisla ova! Aj za Betis nekako...dobri se...ama uste Cadiz ako ne gi tepaat neka idat u...(se znae)
мојот така ќе биде,пошо и сеа викам дека сме законДа де и ја тоа викам .Само молам да не се случи тоа а да се случи оставка на Калдерон.Мијатович и Шустер.Салата напраја од тимот.
Шустер се жалеше дека немал играчи еве му сеа играчи и пак е дупка.
Само се плашам ако играме убаво в недела и ако ја убиеме Севиља какви ке бидат нашите постови.Ејјј закон сме а?
Хехе во право си! Цементарница :pos2::pos2::pos2:
Не ме навреди туку еве оти ја кажа цементарница поточно македонски клуб, инаку јас уште од сега се подготвив за следење на REAL ја најдов TVE.e dobro de! ne sakav da gi navredam cementarci...no prvi mi dojdoa na pametsorry ako navrediv nekogo!