Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе неам зборови..Алал ви вера.Ова ми стои дека ќе падне двоцифрен број..Честитки,ај ви се молам кога ќе заврши мечот ставете ги головите,да гледам и да уживам..

И покрај тоа што водиме 6-1,задоволен сум некои 95% и тоа поради неколкуте киксови на одбраната и на Икер...

Леле леле какво прво полувреме, вистинско шоу ова се викаше. Ова е тој Реал кој го неаме гледано одамна.Па и не памтам јас некој тим да има водство од 5 гола на полувреме :vozbud: Тоа го можи само еден тим, тимот на Реал Мадрид:vozbud: Браво цареви, одиме на 10ка..

Море еј не се зафркавајте рано е уште... има ушто едно полувреме заебани се Бетис :pos2::pos2::pos2:

Раул свака ти част мајсторе како играат сите леле леле:vozbud:

Луѓе слушајте ме ова ќе биде како од пред две години МАДРИДИСТИТЕ повторно ќе слават титула:wink:

лелеле какво полувреме.Имам само нешто да ви кажам,оваа е ваша година:zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver:

Баш кога треба Реал влегува во врвна форма.Против Ливерпул вака да играат,ќе ги поминат.А и во Шпанија очекувам да и се доближат уште повеќе на Барселона,ако може уште поинтересно да биде првенството.
Браво за овој натпревар,а и за формата во последните 2 месеци ! :smir:

Мислам дека не сте многу добра екипа еј :helou:хехехе

Играта ви е мерак за очи, секоја чест:):smir::back:

И покрај тоа што водиме 6-1,задоволен сум некои 95% и тоа поради неколкуте киксови на одбраната и на Икер...

Nobody is perfect, па ни Икер,
мене ми е многу убо, уживам во утакмицава :vozbud:
со вакви напаѓачи има луфта и за грешки :wink:

Ухууууууу голеада ебате... ај да видам дали можете до 8 ?:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom