Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Кристијано Роналдо изјавил дека и наредната сезона ке остане во Манчестер и вели дека се наоѓа во вистинскиот клуб. ПЕДЕР!!! Кажа дека наредната сезона ке дојде во Реал, ама тој Фергусон умот му го извади со тие неговите лажотии и убедувања. Како и да е ке се најде решение ке купиме некој друг.

Хаха веруваш на сите трачеви : No0bo! Тоа е пишано за да се читаат весници и за да се посетуваат страни Поголем Промет (Зверски Профит...)

Ништо нема кажано Роналдо, и да го изјавил тоа сепак е оправдано, игра за Манчестер и нормално дека нема да рече несакам да играм за Манчестер. Јас искрено не сакам да дојде во Реал, феноменален играч е само не ни треба (таков играч му треба на секој тим на планетава), но имаме играчи и со неговото доаѓање ми се чини дека ќе расипе атмосфера. Доста ни е од тие ѕвезди, видовме што направивме со ѕвездите од пред 3-4 год. така да преку глава ми е од ѕвезди во тимот. Него ај да оставиме ова настрана, мислам дека летово и ПРЕМНОГУ беше обрнато внимание на Роналдо, и токму затоа не зедовме нови засилувања кои и тоа како ни се потребни во нападот. Се надеваме дека на Калдерон му дојде памет :smir:

Ништо нема кажано Роналдо, и да го изјавил тоа сепак е оправдано, игра за Манчестер и нормално дека нема да рече несакам да играм за Манчестер. Јас искрено не сакам да дојде во Реал, феноменален играч е само не ни треба (таков играч му треба на секој тим на планетава), но имаме играчи и со неговото доаѓање ми се чини дека ќе расипе атмосфера. Доста ни е од тие ѕвезди, видовме што направивме со ѕвездите од пред 3-4 год. така да преку глава ми е од ѕвезди во тимот. Него ај да оставиме ова настрана, мислам дека летово и ПРЕМНОГУ беше обрнато внимание на Роналдо, и токму затоа не зедовме нови засилувања кои и тоа како ни се потребни во нападот. Се надеваме дека на Калдерон му дојде памет :smir:
Подобро Бекам нека дојде отколку Роналдо :pos: :pos:

Абе читам Фиорентино Перез сакал да го превземе Реал повторно. Шо запнал толку супер е ситуацијата во Реал шо има да се меша сеа баш кога ни е добро. ПС: Не го сакам бидејки заради него замина Дел Боске. Доколку се врати Перез ке неможе да се врати и Дел Боске. Според мене најдобар тренер засекогаш!!!

јас би сакал да дојте Перез...

Каков Перез бе он знае само ѕвезди да собира и да ја руши атмосферата во тимот. Со него Реал од 2003 немаа освоено титула. Кога дојде Калдерон одма се смени ситуацијата. Почнаа да се намалуват ѕвездите и да се освојуват титули.

Перез е бизнисмен, ќе направи се што треба за клубот да оствари што поголем профит, и притоа тој длабоко да си го наполни џебот, за него титулите се споредна работа, ако освои арно, ако не... кур го боли, важно пари од дресови и реклами да има.
Недај Боже тој да се врати, поарно Квеирош тренер да се врати него Перез :pos:

Абе кога бил Перез, скаути на Реал го загледале Пепе и му кажале да го купат и тој рекол "не" бидејки немало да се продаваат дресови. Тоа ти е, некој сака да прави пари и да понижува клуб како Реал, а пак некој сака да освојува и да го изгради клубот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom