Абе читам Фиорентино Перез сакал да го превземе Реал повторно....
Шо ако сака.....И ја сакам па шо ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе читам Фиорентино Перез сакал да го превземе Реал повторно....
Подобро Бекам нека дојде отколку РоналдоНишто нема кажано Роналдо, и да го изјавил тоа сепак е оправдано, игра за Манчестер и нормално дека нема да рече несакам да играм за Манчестер. Јас искрено не сакам да дојде во Реал, феноменален играч е само не ни треба (таков играч му треба на секој тим на планетава), но имаме играчи и со неговото доаѓање ми се чини дека ќе расипе атмосфера. Доста ни е од тие ѕвезди, видовме што направивме со ѕвездите од пред 3-4 год. така да преку глава ми е од ѕвезди во тимот. Него ај да оставиме ова настрана, мислам дека летово и ПРЕМНОГУ беше обрнато внимание на Роналдо, и токму затоа не зедовме нови засилувања кои и тоа како ни се потребни во нападот. Се надеваме дека на Калдерон му дојде памет :smir:
Абе читам Фиорентино Перез сакал да го превземе Реал повторно. Шо запнал толку супер е ситуацијата во Реал шо има да се меша сеа баш кога ни е добро. ПС: Не го сакам бидејки заради него замина Дел Боске. Доколку се врати Перез ке неможе да се врати и Дел Боске. Според мене најдобар тренер засекогаш!!!
јас би сакал да дојте Перез...