Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Човек на кој одвај му изгласаа доверба во сопствениот клуб ќе зборува за освоените титули на ривалот. Прилично простичок бил овој.

Човек на кој одвај му изгласаа доверба во сопствениот клуб ќе зборува за освоените титули на ривалот. Прилично простичок бил овој.

Ногу знаиш ти:baeh::pos2::pos2::pos2:

Не бидете некултурни, кажете фала.

За Савиола

kako ste be fanovi na real madrid pozdrav do site i kako ste mi zdravi i zivi

Бензема посакува да игра за Реал Мадрид
Шпанските медиуми пренесуваат дека Карим Бензема котира високо на листата на желби на Реал Мадрид за следната сезона

Спортскиот директор на Реал Мадрид, Предраг Мијатовиќ неодамна најави две до три квалитетни засилувања за сезоната 2009/2010. Поучен од трансфер сагата со Кристијано Роналдо, и порпаѓањето на трансферот на играчот кој Реал го следеше цело лето, Мијатовиќ соопшти дека сите работи овој пат ќе бидат завршени уште пред да се отвори летниот трансфер период.
Медиумите веднаш почнаа со шпекулациите околу новите засилувања и како еден од приоритетите на Кралевите е посочен, младиот напаѓач на Лион, Карим Бензема.
20 годишниот Бензема веќе две сезони игра на високо ниво за Лион, и лани беше прв стрелец во Францускиот шампионат.
Неговиот талент и квалитети се инзворедни и сите Европски гиганти ги следат неговоте настапи.
AS цитира изјава на Бензема во која напаѓачот вели: “Доколку го убедите мојот претседател, играњето во Мадрид е остварување на мојот сонот.”
Проблем претставува претседателот на Лион, Жан Мишел Ола, кој сигуро е човекот со кого најтешко се преговара во фудбалскиот свет.
Реал едвај успеа да го ангажира Диара од Лион и тоа дури откако одвои 26 милиони евра. Лион исто така одби да преговара со Реал за услугите на Есиен и Жунињо.

Цврстиот став на Ола на своја кожа го осети и Жозе Мурињо потпомогнат од милионите на Абрамович при ангажманите на Есиен и Малуда.

Проблем може да претставува и цената на игачот, бидејќи Бензема потпиша нов договор во кој има откупна клаузула од 100 милиони евра.

AS вели дека Мијатовиќ од секогаш бил фан на играта на Бензема и спортскиот директор притискал уште ова лето да се ангажира Французинот, но Калдерон бил тој што посакувал ангажман на Кристијано Роналдо.

конечно нешто што вреди да се чита Карим во белиот дресс

Ке има многу тегнење, влечење. Претпочитам да не се замарав со вакви.

Добро е да дојде...само треба да се даде конкретна понуда а не само заинтересирани сме како шо праеја летото

И што искача ова Барса игра и купува толку скапи играчи за да им ги дае титулите на Реал хаха добри сте
:uvo:

Да бидам искрен, песимист сум за информациите поврзани со Бензема, особено тоа да се оствари сега во зима. Иако и јас посакувам таков голгетер во тимот но сепак тешко да се оствари.

Хозе Мурињо е спремен да влезе во соблекувалната на Реал Мадрид во јануари и да си избере двајца играчи односно Пепе и Гонзало Игуаин, тврди El Mundo Depresivo.
нема шанси да ги продат Пепе и Игуаин. Канаваро заминва, Хајнце стареј, Торес и Хави не ги бива централен, Пепе е еден од најдобрите централни во свето и нема шанси да го продајме
исто со Игуаин. Савиола е тапа, РВН и Раул имат уште 2 години макс. така да...

пс. и мене нешто шо ме насмеа

Нелсон Ривас ќе отсуствува четири месеци со лоша повреда на лигаменетите и Мурињо гледа на Пепе како идеална замена.
:pos2::pos2:

ппс. каков тандем ке бидат Игуаин и Бензема :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

и мене ме изнервира ама нема да сакаат ни тие да одат мсилам нема шанси :icon_eek:.
Според извори блиски на клубот, холандскиот фудбалер страда од сериозни болки во долниот дел на грбот. Ван Нистелрој се појавил на време за тренингот, но се пожалил на лекарскиот тим за здравствените проблеми.
Што се однесува на отсуството на холанѓанецот за дербито со Атлетико Мадрид сеуште е нејасно, но тоа никако не му оди во прилог на Шустер кој има сериозен недостаток од варијанти во нападот.
Ретко искористуваниот Савиола може да добие шанса за настап.

Па као си кажуваат, ке влезе Мурињо во соблекувалната на Реал и ке си избере два играчи. :pos2::pos2::pos2:

Да да, ќе дојде у Реал, и Калдерон ќе му рече...ајде пријателе бирај играчи :pos2::pos2::pos2::pos2: Трагедија се еј, така е тоа, ќе избереш само играч и готово :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom