Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Тешка група, ама ако не се доволно јаки за да ја поминат групата, не се јаки за шампиони. Ќе биде интересно

Јувентус е појак. Зенит е слаб сега. Не знам колку си гледал руско првенство, ама Зенит не е тој шо беше.
Само озбилно да се сфати како клуб, и Реал секако има 6 бида. (освен ако не игра во ноември во Русија:))
БАТЕ... Озбилен пристап и кон нив и нема ама апсолутно никакви проблеми.

Епа дечки со срека се гледаме во групите да се надеваме дека ние ке бидеме двете екипи сто ке пројдат мислам секако дека ке пројдат јуве и реал :toe:

Tие се ненормални бе ејјј...цццц како може бе...кај е Касиљас во номинација за најдобар голман?? И кој е овој на Шалке голманот курац?

Се бира за лига на шампиони, а Реал нишо не направи таму, така да не го барај Касиљас тука. Ама затоа wpoty не му бега.

Ај ваљда годинава нешто ќе направиме и во ЛШ :pehar:

Види малер мајката,да не одеше БАТЕ понатаму ке одеше Левски и ке беше во иста група со Реал,ке можевме да одиме да гледаме:toe:

НЕ ни се падна лесна група.Па и бате борисов не смееме никако да го потцениме оти ако се опуштиме може и да ни земат бодиви.
Инаку ќе ја пројдеме групата.

НЕ ни се падна лесна група.Па и бате борисов не смееме никако да го потцениме оти ако се опуштиме може и да ни земат бодиви.
Инаку ќе ја пројдеме групата.
KE PROJDAT REAL KADE KADE, REDNO E VEKE L.S. DA ZEMAT

A be so vi e vas be....teska grupa.
Bate faking borisov...pa makar i Juventus.
Prvite 3 natprevari se zemaat 9 boda, a posle ladenje na jajca do 1/8 finale.
Uigrani se, ja zdrobija Valensija so 9 igraci...
Ne se osmeluvam da kazam titula vo LS, ama deka ke guraat daleku, toa sigurno.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom