Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Е таму сликата е перфект.:tapp::tapp::tapp:

Инсталирајте TVU и пуштете го ова преку програмата
tvu://65217

Губиме 1:0 ама нема врска то Снајдер сега ни се повреди само да не е сериозна повредата.

ако изгубиме нема да бидеме 1ви?
леле коа видов сеа милан тапчовците изгубиле од челзи 0-5:je:

шо пријателска беше оваја тие циганите од афронал нозете пробваја да му ги скршат на нашите, а судијата за ништо му даде нив пенал
освен Диара, Робињо и Салгадо другите појма немаја

el capiteno i van nistelroy футнаја 100% шанси ...пријатно сум изненаден од шутот на гарсија громобластен :)

штета е што снајдер нема да игра 6 месеци (според првичните лекарски прегледи)

Цццц, ова ли е пријателска утакмица бе, уште на крај рака им пружаат. Мајката нивна, која пријателска секој старт беше на нога, да им ебем сестрата глупа! Тој Кикирики Диаби ги утепа, ни го повреди Снајдер мајката да му ја ебем глупа!!! И Робињо ќе го повредеше за малку, се зачудив како не се повреди! Инаку ТАПА изиграа денеска, ептен слабо. Само од Хави и од Диара сум задоволен, од никој друг! Што им беше незнам, не трчаа ич!

Абе не беја баш нај нај ни на мечот со хамбургер ама то е.. ние кога најмногу треба се покажуваме :)

И што излезе сега колку ќе е повреден Снајдер?:nesum:

штета е што снајдер нема да игра 6 месеци (според првичните лекарски прегледи)

Аман бе, шо се случи?!?! :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: Првото само го гледав, за второто не знам...

Уше поарно, ако има некој видео нека постира....

Ептен ненормален е тој Диаби бе, секој старт на нога беше. Се пушти со клизач и незгодно му ја потфати ногата на Снајдер, и му се свитка кај коленото. Се пишува дека лигаментите му се скинати изгледа, и првичната прогноза е 6 месеци :nerv::nerv::nerv: Кога беше во најдобра форма го повреди...и кога ќе се врати којзнае шо ќе биде! Да се надеваме дека е помалку од 6 месеци.
Истиов Кикирики Диаби му закачи колено на Тери, ќе го утепаше за малку!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom