Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............................................Campeonees. Campeoneeeeeeeeeeeees.

ГОТОВОООООООООООООО АХАХААААААААААААААААААААААА ИГУУУУУУУУУ

ТОооооооооооооооооо Браво Браво :pehar::pehar::pehar: Браво за Игуаин и Робен
Ајд головите дајте да ги видам :ojea:

Ајде нека им е честито тиулата на реал и сите навивачи на форумов.јјјјјјјјјјјјјјјјјјеееееееееееееееејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј

:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee:

ЕЕЕЕ СИТЕЛ СИТЕЛ

Изгледа му е судено на дечкото да ги дава најважните голови:):)

Ај нека ви е честито титулата на вас и на Реал... Да се надеваме на понеизвесна идна сезона.:smir:

Иване, Иване... :) Честито нека ви е момци. Се гледаме договина / среда.

Со СИТЕЛ?И побарајте да видам како се радуват Шустер :)

:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::olee::olee::olee::olee::olee::olee:: :olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee:

СИТЕЛЧЕ МОЕЕЕЕ ТРЕБАШЕ ДА ЕМИТУВАТЕЕ!!!!!!

Сега само ни останува да ја завршиме работата во среда.Можете да замислите што ќе биде вечерва во мадрид.:cug::cug::cug::cug::cug::cug::cug::cug::cug::cug::cug:

Ајде сега не е битно што било и како било ,најбитно е дека РЕАЛ е нов стар шампион на Шпанија

АААААААаааааааааа,,,, гласот ми се фати..... Цц цела кука разбудив. Ма многу ми е гајле........ Campeoneeeeeeees Campeoneeeeeeeeeeeeeeeeee.

НЕМА СПИЕЊЕЕЕЕЕЕЕ ОХОООООООООООООО

Празник.... Утре нема школо.......... :):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom