Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Касиљас не е човек, нешто друго е

Робен гол
edit: Игуаин поздравии

Касиљас :Dzver: многу сме јаки!! :k*r:

И после Игуаин не го бивало, една асистенција и еден гол, за 10 мин

Абе ке го бидит Игуаин млад чекајте повеќе натпревари му требаат и + 20 години има

ШАМПИОНИИИИИ ПОБЕДАААА
РЕАЛ МАДРИД 3-0 Атлетико Билбао.

Одлична тимска игра.

Кога ке ни е доделат бе титулата на 7ми а?? :) Ај нека ни е честита победава и нека ни се множат.Уште колку кола остануваат до крајот?

Ајдееееее, 3-0, и дојде титулата. Супер игра, посебно на Савиола и Игуаин, а за Касиљас, не е првпат да брани вака. :)
Реал Мадрид - Атлетик Билбао 3-0
Сите голови.

Уште колку кола остануваат до крајот?
4 мислам

ЕЕЕЕоооооо Еееооооооо ееееоооооееееоооооееееооооо. Многу добра игра, само еден кикс на Пепе по вториот гол. Ајдееее одаме, само уште една победа.

Сега да му помогнаме на Дудек да влезе во полската репрезентација, да бране со осасуна, сарасоса и леванте.

CAMPEOOONES CAMPEOOOONES AAALEEE ALEEE AAALEEEE...CAMPEOOONES CAMPEOOONES ALE AALE AALEEE!!

OOOOOOOOOOLEEEEEE, OOOOOLEEEEEE, OOOOLEEEE!

Лелелелеле, која атмосфера беше вечерва, одамна не сум видел така да биде на Сантиаго. Кога правеа бранови, и Робињо на клупа правеше :pos2: Секоја чест, колку истрчаа...папапа! Снајдер и Гаго посебно, премногу истрчаа. Инаку буквално цел тим беше расположен, а како и не би кога имаше таква атмосфера! :vozbud::vozbud::vozbud:

Ах овие сител како ме заебаа немаше кај да е гледам на интернет не ми отвораше ТУ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom