Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Ај голот да го видам
зш немам на шо да ја гледам утакмицава :(

Лелелелелелееее го видовте ли Свети Икер?

Ај ќе ви постирам Highlights после мечот, иначе ја пратам на СуперСпорт албанската. :)

Јас ќе барам торент од цел меч, нејќам да пропуштам утакмица :)

Јас ќе барам торент од цел меч, нејќам да пропуштам утакмица :)
Богами многу ке пропуштиш ако не ја гледаш...Савиола игра феноменално исто како и сите други играчи а пеналот беше 100% непостоечки...мислам дека после ова главниот сидија никогаш повеќе нема да суди во Примера Дивизион,а Икер одбрани пенал:tv:

Добра игра на целата екипа, малку Гаго имаше грешки во додавањето, ама ај мош ќе се упрае у второ полувреме. Касиљас е цар. а инче задоволен сум од играта на Савиола. Добро изигра иако не добива многу прилика. Редно е да стане постандарден во тимот.

п.с. Реков за Савиола, бидејќи од дамна брмчам дека треба да го играт повеќе. да се надеваме дека ќе продолжи така.

Одлична игра на Реал, сите играат на своето ниво. Савиола ги дрибла како парталки, по 2-3 :):):) (не ми е за џабе омилениот играч) :) Касиљас царот...Кога досудија пенал, викам леле не памтам кога последен пат фатил пенал, и таааап нема гол :):) Ги извади Касиљас во 2-3 ситуации, со одлични интервенции.

Моо Савиола каков дриблинг онде му напрај и браво за касилјас алал да му е :vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom