Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Дренте глуп пенал напраи,добро шо балбоа не спаси од срам

Не е фер требаше да не тепаат да биде интересно на Бернабе.

Секако ќе ги тепаме во Мадрид, ај нека се порадвет и тие дури может. :)

Ајде Реале имаш шанси да станеш уште на 22 декември шампион се надевам се ке мине во најдобар ред... кога го велам тоа мислам на гол на Раул пред се... после може и Рамос да му се придрузи и за на крај секако го чувам нашиот бивш голгетер кој искрено ми е мака шо замина ама ке ми биде ако даде гол против Барса инаку тако звани РУД ВАН НИСТЕЛРОЈ.. напред пред се срека... ке ви треба.. Поздрав момци...

Ајде Реале имаш шанси да станеш уште на 22 декември шампион се надевам се ке мине во најдобар ред... кога го велам тоа мислам на гол на Раул пред се... после може и Рамос да му се придрузи и за на крај секако го чувам нашиот бивш голгетер кој искрено ми е мака шо замина ама ке ми биде ако даде гол против Барса инаку тако звани РУД ВАН НИСТЕЛРОЈ.. напред пред се срека... ке ви треба.. Поздрав момци...

Клучниот момент е болдиран.

Останатиот коментар на постот следи токму сега:

:pos:

Ако ви требаат карти за недела можете да набавите од Бит Пазар.Јас зедов прееска 2,поволно,по 50 евра.Со среќа недела,опасно ќе е:salut:

abe mesi go tepa Raul ito povreden. SRAMOTA

...ama na fudbalce. ronaldpino i deko ke bile na klupa, mesi povreden, anri ne se znaj... odvaj cekam. ke gi naprajme resetka

i izlvlecena bese zdrepkata za vo ligata na sampionite :) se padnavme so Roma prvata e igrame na gosti ama onamu negde februari ima vreme do togas...Pozdrav mora da gi tepame Barshitlona

Мислам дека нема да ни биде тешок противник Рома во нокаут фазава, мислам дека сме многу поискусни во европското натпреварување од Рома и тоа ке биде пресудно за да одиме понатаму. Halla Madrid

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom