Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Мизерија. Средината никој не си го знае местото... Модрич те лажен шпиц игра, па пробува да се врати да покрие некој, Валверде незнае каде да се постави. Родриго дали бек да игра, дали шпиц. Убава тактика мора да се признае

Пак нека играат со црни дресови :pos:

Какви смешни акции и голови не ми се верува.

А колку само грешни пасови... Каа првата утакмица против ПСЖ да а гледам.
Автоматски споено мислење:

Еве, само шо пишав, му а поклони Милитао.

Среќа у несреќа е што киксна и Севиља, па малку полесно ќе се поднесе ова.

Vo sekoj slucaj mislam deka titulata ke ja osvoime, ama ovaj poraz boli i vreme e malce da se stegnat igracite i trenerot !

Требаше ваков меч за да се свестат од управата шо се фале на клубот, ама не мораше да биде против најлутиот ривал. Тоа е шо е, идемо даље, да не продолжат да киксат само во лигата.

Требаше ваков меч за да се свестат од управата шо се фале на клубот, ама не мораше да биде против најлутиот ривал. Тоа е шо е, идемо даље, да не продолжат да киксат само во лигата.
Derbi protiv najlutite rivali ne e mesto za eksperimenti vo formacijata ! Otsustvoto na Benzema se primeti mnogu

Derbi protiv najlutite rivali ne e mesto za eksperimenti vo formacijata ! Otsustvoto na Benzema se primeti mnogu
Шо ќе направеше Бензема и да го имаме? Сигурно немаше со неговото присуство да го подобре резултатот на бековите.

Стварно е сенилен бе да му ебам старото дртало. Цела сезона форсира 433, на полувреме мења во 343. Кај се брзаше не знам 0-2 губевме само. 15 минути во второ се маваа на терен, не знаеше никој што позиција игра како аматери беа. Проба исто против ПСЖ на контри да игра, вака прави цела сезона 100х сум пишал. Не е тренер за Реал више. Бензема, Модриќ и Куртоа ја освоија лигата. Ајде со Мбапе догодине боље ке биде.

11 души да собереа од селски гробишта ќе изиграа поживо. Очигледно е дека втората полусезона тимов не штима, освен победата против Псж(кои самите ни ја подарија) се друго беше влечкање. Бензема е 50% од екипата, кога игра тој играат и Винисиус и Асенсио и Родриго и средниот ред.

Остај тоа, ами шо не ротира е друго 5.. Од каа почна годината, па до Март негде почетокот, не му текнуеше да смене барем 1 играч во стартната постава, иако гледаше дека не му оде на тимот во тој период и скрос сме паднати. Среќа, победата над ПСЖ па и над Реал Социедад малце не дигна, ама ни се деси рестарт сега против Барса.
Фала му за Ла Лига, ако не успее до крајот на а заебе и ваа, и догодина тренер друг, па и конечно да се набават бекови, оти буквално десно освен Карвахал кој веќе одамна не е тоа тоа, немаме друг, исто и лево, ако е повреден Менди, нема кој да го смене, има Марсело ама и он е дооден и младиот Мигуел, кој и не добива никаква шанса. Алаба може да го игра на позицијата лев бек, а централно Начо, ама како шо видоме и тоа не го направи.

300 МИЉОНИ БЕ ПОТРОШЕНИ МАРИЈАНО ИГРА ШПИЦ ПРОТИВ БАРСА ВО 2022

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom