Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Со Винициус лево и Крос, Модрич, Касемиро во средина се виде колку можеме годинава.

Зашто мислиш дека ќе е многу поразлично ако игра десно?

Зашто мислиш дека ќе е многу поразлично ако игра десно?

Зашто пишав ако дојде Хазард, а сеа со Зизу мн е поверојатно да дојде, а Хазард ако не го играш лево џабе си го зел, а греота е Винициус да ти седи на клупа, плус може и ќе испадне и подобро зашто ако игра десно нема да ги завршува акциите сам (да шутира, а видовме завршница не му е баш јака страна) туку ќе асистира повеќе, ќе навлага подлабоко и од Васкез.
А и самиот Винициус имаше изјава кај и да ме играат ќе дадам се од себе, што значи ќе дава па се од себе да се докаже, ко што праеше до сега

Зашто пишав ако дојде Хазард, а сеа со Зизу мн е поверојатно да дојде, а Хазард ако не го играш лево џабе си го зел, а греота е Винициус да ти седи на клупа, плус може и ќе испадне и подобро зашто ако игра десно нема да ги завршува акциите сам (да шутира, а видовме завршница не му е баш јака страна) туку ќе асистира повеќе, ќе навлага подлабоко и од Васкез.
А и самиот Винициус имаше изјава кај и да ме играат ќе дадам се од себе, што значи ќе дава па се од себе да се докаже, ко што праеше до сега

Само со Азар и не верувам дека нешто многу ќе се сменат работите, на Реал му треба некој што ќе влегува во шанси и ќе гарантира голови, а Азар е играч што повеќе креира. Сезонава има 13 гола и 11 асистенции, на тоа додај го и Бензема кој креира а не давал голови (а 9 ка игра) и Винициус кој ми делува дека нема осет за гол и му треба уште полирање, и нормално средината која е статична и не гриза, Крос и Касемиро не би ги играл прв тим, Модрич е во години, нормално си има ок партии и него не би го пуштал никаде, ми делува дека е еден од поретките од стандардните кои воопшто нешто се трудат.

На клубот му треба следниот повеќелратен Балон д Ор. Само Мбапе и никој друг. Макар и по цената на покривот на стадионот.

Ја би идел на овој или Де Томас ако овој кошта многу пари (а тука е и Мариано кој и не доби шанса сезонава) под услов вонбрачниот да не е стандарден секоја текма

иначе ако се иде со желби за тимови кои нема да се остварат

Азар Пиатек Мбапе

Ериксен Канте Модрич/Иско

Регулион Рамос Милитао Карвахал/Одриозола​

Како се викаше членот што црташе тактики у пеинт?
Дајте и некои постови..:D

на толку шпекулации, една формација да не се напишеше деновиве бре...
заситени фанови...

Де Геа
Одриозола - Рамос - Милитао - Алаба
Модриќ - Канте - Брахим Диаз
Итурбе - Икарди - Азар

Pogba, azar i da se proba za ikardi. Za mbape da se dovede za dve sezoni. Ma da nema da doveduvaat mnogu igraci zaradi vinicius i rodrigo. Gledale i nekoj maloletnik od flamengo za 70 milioni otkupna klauzula:tapp:

Како си ги кажвате играчите небаре ова е Фифа Менаџер па едноставно ќе биди..за Погба,Ериксен или Хазард има да ве исцедат до секоја можна капка..600 милиони ќе ви побараат...не е ова 2009 година каде само Реал имаше финансиска моќ да прави што сака..само за Ериксен онај Леви има 300 милиони да побара и културно ќе ве одбијат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom