Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
ПасуљSta ja hteo pisac da kaze![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ПасуљSta ja hteo pisac da kaze![]()
Изгледа ќе шитнеме 34 годишен дајгуз за сто и нешто милиони.
Стрижи Флоро дур има овци!![]()
Роналдо требва да е повеке пари од Неимар. 225+ За помало Jуве ке ни шитнат нас.Изгледа ќе шитнеме 34 годишен дајгуз за сто и нешто милиони.
Стрижи Флоро дур има овци!![]()
Ако ги пратиме моменталнтие цени на трансфер пазарот, све испод 170 милиони за козата која дава голови и тон пари место млеко, е ефтина сума.
Тоа е Роналдо. Фудбалска легенда ! Те ке си избиат трансфера само со маркетинг, а ние ке пиеме вода со тие 100 млн. Не моге да подараваме таков фудбалер на Jувентус со кои могат да ни вземат ЛШ. Секое нешто има цена. Ако не могат да платат нема да го даваме. 100 млн. за Роналдо -Перес е глуп !Да, 170 мил. само да беше макс 29 год. И мн битно у овој и сите случаеви поврзани со продажба на квалитетни играчи од Реал, -Што сам дава иницијатива да си замине од клубот...
Тука не би било фер ни кон самиот играч кој што за 10 год ни донесе еден куп титули и 100тици голови,да ако одлучил дека е време за заминување и при таква реално голема понуда 100 мил. за 33 ипол годишен играч...
Незз ја би сакал да остане ама и свесен сум дека ако не летово макс за 2 год од сеа ,вака/така ќе бидеме без ЦР7![]()
Да, 170 мил. само да беше макс 29 год. И мн битно у овој и сите случаеви поврзани со продажба на квалитетни играчи од Реал, -Што сам дава иницијатива да си замине од клубот...
Тука не би било фер ни кон самиот играч кој што за 10 год ни донесе еден куп титули и 100тици голови,да ако одлучил дека е време за заминување и при таква реално голема понуда 100 мил. за 33 ипол годишен играч...
Незз ја би сакал да остане ама и свесен сум дека ако не летово макс за 2 год од сеа ,вака/така ќе бидеме без ЦР7![]()
Што ке ослободи Флорентино со 100 милиона ? Па и да ни пази Бог од Неимар. Мбапе е подобре. Ако оди Роналдо во Jувентус значи, дека се одкажува од битката со Меси. Нема логика да оди во по слаба лига.Абе 30милиони плус бонуси, гарантирана титула во лига плус tryhard-аат за титула во ЛШ. Совршена околина за Роналдо кој сигурен сум ради его трипот нејќе да си го наруши просекот од над еден гол по утакмица во Реал.
Вин вин за сите вклучени во дилов, и Флорентино ќе ослободи кап за Нејмар и Роналдо ќе има уште шанси да се бори со Меси за грејтест клаб фудбалерс![]()