Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Јако флертува цигото со Јуве. Некни стрим имаше пуштено на трибини, сега нешто се сили. Изглеа на лето ќе го шутнат па сака назад. :icon_lol:

1523656414_774116_1523656492_noticia_normal.jpg

Видал е нестрплив и се заканува :)

Или у превод:

"Одмаздата е чинија која се служи ладна!! Ајде да ти ебам!!!"
И минатата сезона вака се силеше и се закануваше, па ги издуваа. Општо познато е дека не ги сака Реал, посебно Роналдо.

Видал уште од петокот од 13:06 мин има црвен картон...само нз дали ќе го јаде на првата, или ќе се стрпи до Мадрид... типичен црнец..трча ко попален, ама коеф на инт. -1... ќе се изглупира гарант

b.t.w ни треба такви , ги мотивира на нашите да му зацепат 2-3 уште у баљерн

Зошто нема да играт вечер роналдо и бејл на whoscored некни само начо ви беше повреден. А денес отворам резултати без роналдо и бејл 2 ми е играна уште од петокот.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Бејл можно е да е повреден или да е некоја кавга со Зидан/Зидан не смета веќе на него пошто е се поизвесно дека ќе го продаваат, Роналдо го одмара најверојатно, плус додади дека не се замараат со лигата многу многу и сака да им даде минути на оние кои што не играле многу и почнуваат да му се бунат...

Роналдо е коњот на кој се кладиме за ЛШ, нема потреба да го замара во лигата...може на домашен терен да игра вака нека одмори човекот. Може 4-4-2 со Бенз и Борха напред да се проба.

Како и да е Малага се последно место и имат 10+повредени би требало бензема и асенсио да ги решат.

Бензема како игра не е ни за резерва да биде во Реал.

Иско мајката твоја, многу дриблаш...
ме интересира за колку пари ќе го дадеме арапов...нез дали некој ќе си дозволи и 10 милиони, за ваков играч, дури и многу изгледаат..

Бензема не заслужува плата да зима гомно.
Додека го пишував постот искара 1/4 од платата. Стварно незнам како игра за Реал таков идиот.

Само јас пишувам овде многу умрен фан клуб сте :D како и да е ја имав и на друг тикет 2-2 и 3-6 гола затоа многу ме нервираше бензема човекот скоро секоја топка ја упропасти. Но имав среќа на крајта па добро испадна. Се читаме до следен пат кога ке ве играм поздрав.

Само јас пишувам овде многу умрен фан клуб сте :D како и да е ја имав и на друг тикет 2-2 и 3-6 гола затоа многу ме нервираше бензема човекот скоро секоја топка ја упропасти. Но имав среќа на крајта па добро испадна. Се читаме до следен пат кога ке ве играм поздрав.

Е брат не е лесно 9 години да пишуваш ...поз до нинџите @ElNinho @Шурикен @Тетекс фан ^ @SanIker @ob1 @El Bohemio @Бокица @Божино @moni <3 real @Васил МКД @Drettica @OziLLLL и другите паднати борци :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom