Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Било је некад давно, Роки неможе играч да помине а педофилот ко некоја бандера забоден у место е.

им помина времето и на Роналдо и на Бензема во Реал...беа едно од најјаките дуа во нападот, ама доколку не се продаде барем еден од тие двајца, Реал ќе трпи во наредните 3-4 години...

This video contains content from Real Madrid Club de Futbol, who has blocked it on copyright grounds... го тргнале изледа некој го има пробиено филмов :)

27369199_1684207255004531_5910095316924125394_o.jpg

Како се бранат при транзиција од напад во одбрана и од Леванте примија гол. Утакмицава мириса на таа со Бетис кога изгубија у 90 та.

Добро е не изгубија. Тешко гостовање во Леванте, одлично што изборивме бод ќе ни треба во борбата за топ 4. Приоритет е ЛШ да се обезбеди.

Овој Мадрид oсвен што нема напад, нема и одбрана. У моментoв само ме интересира реакцијата на Томас Ронцеро кога Реал го прими у 90 та :icon_lol::tapp:

Гледајте на позитивната страна..Виљареал изгубил денес ...бодче повеќе...пррррррцццц :D

Леванте не надигрува на средината, не ми се верува..
Кажав јас Крос, Модрич, Иско тоа се треба да се шитне, им помина времето на дечкиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom