Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Да, ама тој напредок не го гледам јас како резерва у Реал..
а да биде прв , треба да се продаде Навас...

Е сега тука да ставиш прв голман дете кое не знаеш како ќе се справи со притисокот од Реал , е малку коцкање...

Да, ама тој напредок не го гледам јас како резерва у Реал..
а да биде прв , треба да се продаде Навас...

Е сега тука да ставиш прв голман дете кое не знаеш како ќе се справи со притисокот од Реал , е малку коцкање...
Не правиме муабет за неискусен голман, ги има поминато сите селекции на Шпанија и 1 настап за старите...покрај Де Геа добро е 1 шо има. Стандарден у Билбао.
Дете беше Икер кога застана на голот на Реал.

Со кој состав вечер? Зицер ли сте? Идете ли на победа?
--------------------Навас
Хакими---Варан---Начо---Марсело
-----------------Касемиро----------------
-----------Лука----------Тони------------
-------------------Иско---------------------
---------Бејл---------------Кики----------

Со кој состав вечер? Зицер ли сте? Идете ли на победа?
Цезар Санчез​
Сисињо - Мецелдер - Вудгејт - Раул Браво
Солари - Гравесен - Гранеро
Баптиста - Портиљо - Рејес​

Толку е од Роналдо, не верувам дека било што може да понуди ко играч па и да му се потрефи денот. Ако личеше ова денес на нешто... Како ќе се избрукаат со ПСЖ уште од сеа незгодно ми паѓа.

Па со оглед дека секој натпревар го играме со играч-два помалце , и тоа без црвен, резулататов и не е толку лош.
Само незнам дали ќе ни биде доволно со вакви резулатати да се пласираме во први 4 на крај.

До кога ќе се лажеме со лажни и невидливи деветки :pos:

Роналдо кој очај е сезонава нека биде среќен шо не му ја намалија платата а не да бара да му ја зголемат.

да имавме нов голман нема да беше така......

ќе изгубевме :D

Марсело беше дупка денес, кој кур му пируета, да ти ебам балерината да ти ебам, како се изврте и се утепа. Човеков све поише ми влече накај брејкденс кариера ко да ќе праи, апсолутно незаинтересирано со другарите му Варан и Роналдо, па и Иско може да се додаде. Варан треба да лета заедно со Бензема, пофлегма штопер неам видено од овој, мислиш ќе заспие на терен. Како се улежани осеќам ќе пукне некој резултат 6 - 0, 7-0. Зизу кое разочарување искочи, волку лоша игра ни со Рафа, ни со Анчелоти немаше овој тим. Ама психички се срозани вкорен, со вардар да играат ќе ремизираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom