Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не се засилат со никого ќе направат огромна грешка, која досеа ја направија многу екипи.

Тоа му е познато и на Зидан и затоа притиска за продажба на Хамес и купување на Мбапе. Колку и најдобар ростер да имаме мора мало освежување во тимот со играч кој ќе биде купен како првотимец. Тео и кантерашите се купени/вратени како замени за ротација.

Купување на малиот од Монако би била совршена солуција, момакот е веќе одличен играч, Реал му е омилен клуб, Роналдо му е идол, ќе биде иста приказна ко Асенсио, ќе гризе на терен секоја минута која ќе ја изигра. Ама ко што кажа чика Перез, прво некој треба да си замине. Заминување на Бејл, задержување на еден од Мората и Хамес и доаѓање на Мбапе ќе биде најидеално сценарио. Но тешко да го дадат змејот велшки... Сепак и Мората и Хамес аут, Мбапе ин ќе биде одличен потег.
И по крило кој ќе игра? Најверојатно завршен е и овој трансфер, со тоа што годинава ќе си остане у Бетис.

http://en.as.com/en/2017/06/28/football/1498637125_447237.html

Мбапе не ми се верува да дојде, најпрво поради цената која би била платена. Флорентино вчера убаво си кажа, не планираат да даваат астрономски суми за играч кој би дремел на клупа. Најнова вест е Сандро Рамирез, екс играчот на Барселона. Ја не знам зошто ако си оди Мората не го задржат Мариано, ама стварно не знам.

И по крило кој ќе игра? Најверојатно завршен е и овој трансфер, со тоа што годинава ќе си остане у Бетис.

Мбапе не ми се верува да дојде, најпрво поради цената која би била платена. Флорентино вчера убаво си кажа, не планираат да даваат астрономски суми за играч кој би дремел на клупа. Најнова вест е Сандро Рамирез, екс играчот на Барселона. Ја не знам зошто ако си оди Мората не го задржат Мариано, ама стварно не знам.
Ако си отидат Хамес и Мората, сигурно ќе се донесе Мбапе, онака 100% и дури ќе има и кај да игра. Сигурно подобро ќе се снаоѓа од Хамес на позицијата десно крило во отсуство на Бејл, а може и да игра како втор напаѓач и да ги користи минутите на Мората како напад. Ќе требаат играчи, ќе мора да се ротира и сезонава, нема да остави Зидан туку така да имаме недостиг на играчи со оглед на тоа дека баш неговите ротации минатата сезона ни донесоа две титули.

Целово мислење се базира на тоа АКО си отидат Мората и Хамес, мислам дека Бејл е недопирлив и дека нема да го пуштат туку така да си иде.

Ja bi go stavil Mariano pred Mbape u sekoj slucaj.
Deteto dava 100% koga i da dobie sansa,naso dete,plus kompleten igrac e od toa sto go imam gledano ..ne da e usovrsen do kompleten,ima uste mnogu da uci,ama igrw i so desna i leva,skok na glava,sut,dribling,eksplozivnost...se sto eden naoagjac treba da ima..

Plus ne plakjas 100mil,nemas pritisok i tn..

Ama toj nema da prodava dresovi.....

Асенсио.

Мбапе очигледно сакаат да го наговорат да почека до следна година и тогаш да дојде, цената не е проблем секако.

Продавањето на Бејл секако само си го замислуваме. Од клубот тешко планираат на таков потег а и очеигледно ниту еден од малкуте клубови кои можат да си го дозволат не сакаат да ризикуваат пред да проверат дали нема пак да се повреди. Нема средина за змејот или ќе се врати у пуна форма или ќе ни се повтори Кака.

Сеоски Бускец со тетоважа.. Абе само од инат контра да се идело :icon_lol:[DOUBLEPOST=1498756314][/DOUBLEPOST]
19429706_1734819559884665_6870503778474351583_n.jpg

Последно уредено:
Мариано Диаз во Лион за 8 милиони евра

Опциите за Данило ако иде у Јуве кои се споменуваат се:

Аchraf Hakimi играч на Кастиља
Alvaro Odriozola од Сосиедад кој би чинел околу 30м
Diogo Dalot играч на Порто кој би чинел околу 20м

I ja bi mozel,samo da mi sredat bugarski pasos..a i nema da im baram mnogu..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom