Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Бензема ако игра дава гол на Барса бе што ви е :D

Секогаш игра солидно/одлично против Барселона, од тимска работа па до асистенции и голови, не се сомневам за него во Ел Класико дека ќе си изигра на ниво. :misticen:

Значи не е битно дали он ќе утне стопроцентна шанса, туку важно било дали он трчал, дали се враќа до Кејлор Навас да прифати топка и слично. Не знам за тебе, ама за мене е јасна основната задача на една 9ка. А тоа е да дава голови. И таа статистика е важна за него, не допирите со топка. Што ми значи мене ако он се изнаиграл со топка, дриблал лево десно или што ти ја знам, ако ниедна акција не е завршена со гол?
Да, основната задача на една 9-ка ко Бензема е да не чепне топка цела утакмица против Хихон, каде што Реал напаѓа 80% од времето. Точно, прекрасна задача.
Ако тебе не ти смета незалагањето на еден играч, слободно префрли се на голф.

А ова змејов гарантирам дека е кумановецон. Абе 100 профила напрае и не' трола по форумов :D

А ако тебе ти е битно кој колку пати ја допрел топката, кој колку имал посед, а не кој колку гола дал, слободно префрли се во другиот фан клуб.

Може комотно да се затвори темава, подфорумов, и општо цел форум заедно со целиот интернет на светов.

Некојси Маријано е топ 3 шпицови у свет и уште не се знае зашто ЛУИС СУАРЕЗ е подобар од него.

.............................

Може комотно да се затвори темава, подфорумов, и општо цел форум заедно со целиот интернет на светов.

Некојси Маријано е топ 3 шпицови у свет и уште не се знае зашто ЛУИС СУАРЕЗ е подобар од него.

Маријано>Икарди :D

Види го бе на финтици уште се пали ко трето одделенче. :pos::pos:
Не се финтици, магија е тоа.

И јас тоа викам, за да тврдиш нешто, треба и да разбереш зошто. Како рекол Анштајн: Секоја будала може да знае, ама не секој може да разбере.

Back
На врв Bottom