Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
што у курац се случува со тимов??? и немој некој да рекол дека ни фалат клучни играчи, играме против ебан Еибар....како тера со тактикиве и измениве, ако не се управи у скоро време, му летна главата на Зизу..

Па ни втори нема да бидеме, на трето место ќе паднеме.
Што кур се дешава со тимов бе?

Уште 10 године нема да освоимо лига! Лигуши! Све дур мислат дека ваквите екипе ќе седат цела утакмица истово ќе се дешава. Еве на каков начин губимо титула секоја ебана сезона. За недела ипол, од +5 на 3-то место. Лузеришта!!!

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Роналдо му ја дава на Иско у празно, овој и тоа успеа да го испимпла :facepalm:
Не ми се веруе еј! Му дава пас сам со голман, овој ја враќа со пета за да дрибла. Одма би го пратил у Кастиља и око не би ми трепнало!

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Ниту се Лас Палмас јаки ниту пак Еибар...ние сме слаби.
Жал ми е за дечкото шо отиде да ги гледа со Еибар, поарно ќе беше да си гледаше наша лига.

Шо ви е бе.. имате пад на формата, т.е на Роналдо слабо му оди, а и ви фалат клучните играчи според мене Касемиро и Модрич, плус Марсело, Рамос...
Не се секитајте ќе киксаме и ние и вие годинава, ќе се јадеме до крај. Ништо чудно и Атлетико пак да освои..

Шо ви е бе.. имате пад на формата, т.е на Роналдо слабо му оди, а и ви фалат клучните играчи според мене Касемиро и Модрич, плус Марсело, Рамос...
Не се секитајте ќе киксаме и ние и вие годинава, ќе се јадеме до крај. Ништо чудно и Атлетико пак да освои..
Ништо чудно и Селта пак 4 да ви закца вечер :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom