Овој Мариано ми е класична 9 ка, ко Суарез е, набиен е, има снага, се гура, се тепа. Мората денес педерот го глумеше, до душа тоа што го промаши, педерот 1000 такви шанси нема да промаши, освен ако апла не му иде.
А пред утакмицата нема да е било лошо да му кажат на пијаницата Видал дека пријателска ќе играат, а не 1/2 финале ЛШ/ ебати терористот[DOUBLEPOST=1470274504][/DOUBLEPOST]иначе овој Мариано е топ играч..градба, дриблинг, брзина,ШУТ..има сЕ..
оваа година нека го пушат во некоја екипа која ќе му гарантира 70%минимум да игра од натпреварите, следната ќе биде печен за прв тим.
не го сакав Мората во реал, не го сакав во јуве, не го сакам ни сега пак во реал, иако е помлад, делува како да е поспора верзија на Бензема. Да е до мене, шанса на Мариано би му дал, ама не е....туку се надевам Мората ќе ми го смени мислењево сезонава.
Не знам што плукате по Мората. Општо цел тим изигра слабо на овие три пријателски, Мората не ни имаше некоја добра шанса за гол. Единствено Марсело изигра на ниво на свите три утакмице.
Иначе мене Одегард ми се допаѓа како се развива. Изгледа ја смири малку главата и почна да мисли на фудбал, а не на славата. Го гледав и за Кастиља последните утакмице. Мислев дека им глуми ѕвезда на останатите ама се утепуеше од трчање, борбен до крај. Исто и вчера. За техниката нема потреба да зборим, онака ка го гледаш мислиш дека е Меси на млади године. Ист стил на игра.
Фала богу добро засилување денес..
една мака помалку у животот...
иначе Бејл тренирал интензивно 2 дена да биде спремен за финалето Вторник..
мислам дека 100% ќе игра, само питање е дали прв состав..
На таква атлета мислам дека 10-15 дена одмор не е ништо, човекот може да изигра без проблем и прв состав, само питање на респект(од страна на Зизу) према другите играчи кои тренираа 1 месец веќе е дали би бил прв на овој натпревар..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.