Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Читав и јас дека ќе го вратат секако. ама дека само ради парите да земаат. агентот им рекол на управата дека приоритет да им биде премиер лигата..ништо чудно мурињо да го црпне...

Па нека си ебат матер, ако го земаат само за зделка да направат...ако го земаш веќе, дај му шанса , ако не, остави го играчот да си игра каде што сака и каде што е ценет, да би бидат за свеќи тие неколку милиони ќар

Го напуштил тренингот по ова.
efe689a8574495e23158fda3a0d8c364.jpg

ќе имаме проблеми со него...
Мислам дека не би пропуштил тој шанса да игра, ќе игра и под повреда / инекции, ама проблемот е колку може да помогне на тимот..да не биде како диего коста 2014

Се преправа.
Сака пенал да му судат. Пеналдо!

На денешен ден пред 2 години......

9bb6356ad1b42cf533cbf9895b568e32.jpg

2014-05-2408.jpg~original
maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

уште ежење имам кога ќе изгледам еден клип...

Се надевам на позитивни емоции и од саботата :D

Има некое фино место во Скопје за да се гледа финалево? Ке одам на гости кај девојка ми па да знам каде да заседнеме во Сабота.

Варан аут и за финалето у ЛШ и за ЕУРО.
Јеботе, ептен ми е жал за дечково.

Kaжете ако има за БТ негде собиранка за всабота :kruna:

Има некое фино место во Скопје за да се гледа финалево? Ке одам на гости кај девојка ми па да знам каде да заседнеме во Сабота.
Излези си во Центар сите кафичи на улица Македонија и на Кеј ти се убави за гледање на фудбал, моја препорака ти е Irish Pub.
Не знам девојка ти од кое маало е, за да ти препорачам некој маалски кафич добар за гледање фудбал.
ЛШ секој кафич со телевизор или видео бим ќе пренесува фудбал.

Излези си во Центар сите кафичи на улица Македонија и на Кеј ти се убави за гледање на фудбал, моја препорака ти е Irish Pub.
Не знам девојка ти од кое маало е, за да ти препорачам некој маалски кафич добар за гледање фудбал.

Ке има звук во тоа Irish Pub? У смисол и коментатор да си има и се.

Кој си бе ти, Град Скопје Инфоцентар?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom