Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Роналдо беше мотивиран како 8 играчи од Реал заедно....

Свака част мајсторе...

:cuc:[DOUBLEPOST=1460497480][/DOUBLEPOST]
13001216_1028954417178598_7136693090434104550_n.jpg

Последно уредено:
Зверотиња Роналдо, и резултатот го погодив штета што не уплатив :D, Марсело на крајот со слалом како да влегол во 70та, машина. Браво за сите, ни направија мерак.

Abe nema slika/video od sansata na ramos dali bese gol ?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Бензема отсуствувал на мечот, а милион шанси за гол искреира.
Со Хамес или Иско на од Крос 5-0 ќе било :)
Хамес не може повеќе од 20 минути да изигра на ваква утакмица, за Иско не ми се ни коментира.

И уште една работа: Касемиро постана играчиште. Првата сезона со Карвахал кога дојдоа не беа дораснати за нивото потребно за Реал.

Али оваа сезона, уф. Карвахал додуша уште од лани. Оваа утакмица ги избуши германциве од десната страна.

Така да, тоа ми дава надеж дека можеби овој Данило ке се управи, нов е. Али сега за сега нивото му е многу под Марсело и Карвахал како бекови.[DOUBLEPOST=1460511678][/DOUBLEPOST]И трета работа што приметив е дека Бензема под водство на Зидан има повеќе муда да тргне кон голот и да се обиде да постигне гол, место та гледа да му ја додаде на Роналдо или некој друг...

Бензема отсуствувал на мечот, а милион шанси за гол искреира.
Со Хамес или Иско на од Крос 5-0 ќе било :)
Хамес не може повеќе од 20 минути да изигра на ваква утакмица, за Иско не ми се ни коментира.

Neznam so vide ti tolku od Benzema vcera? Cela utakmica topka ne fati, imase samo edna sansa 2ro poluvreme koja mu ja odbrani golmanot I toa e toa. Skapa vo ofsajd cela utakmica.

Inace svaka cast za Ronaldo. Kako bese popalen odamna go nemam videno ova. Da ne bese krofnata, sea ke bevme I prvi vo Primera.

Dajte City sea da se igramo :D

Да им го дадат Данило на Леверкузен, да му дадат од истата напивка ко на Карвахал :pos:Ма да не верувам, Карвахал немаше настап за првиот тим пред позајмицата. Данило веќе има сениорско искуство и не се снаоѓа дури ни со послаби противници.

Да им го дадат Данило на Леверкузен, да му дадат од истата напивка ко на Карвахал :pos:Ма да не верувам, Карвахал немаше настап за првиот тим пред позајмицата. Данило веќе има сениорско искуство и не се снаоѓа дури ни со послаби противници.
Najdete statistika na danilo na prviot mec so wolfsburg. U se e 0 od odigranoto, dali odzemeni topki,probivanja itn..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Реал има 9 порази, на сите тие 9 порази 90мин има играно Данило...

толку од муабетот..нема што да се разговара повеќе

Real Madrid
Navas 4,036
Carvajal 10,852
Ramos 10,436
Pepe 10,496
Marcelo 10,062
Casemiro 10,653
Modric 9,635
Kroos 10,691
Bale 10,172
Cristiano 9,852
Benzema 8,903
Varane 0,423
Jesé 1,110

Real Madrid 107,378
Wolfsburgo 105,678

Сне ги надтрчале :D

Работата е тоа што Данило има одлични предиспозиции како фудбалер и има квалитет во него само што премногу е психички лабилен и недисциплиниран во задачите на теренот па затоа изгледа како аматер....сега на секој можен натпревар уште поголем притисок ќе има врз него и ќе се плаши за секоја топка и за секој пробив што ќе го направи...

Мислам дека нему му треба еден гол колку да почуствува дека играчите и публиката се со него па да почни да игра како што треба иако не му е работата да постигнува голови.

Работата е тоа што Данило има одлични предиспозиции како фудбалер и има квалитет во него само што премногу е психички лабилен и недисциплиниран во задачите на теренот па затоа изгледа како аматер....сега на секој можен натпревар уште поголем притисок ќе има врз него и ќе се плаши за секоја топка и за секој пробив што ќе го направи...

Мислам дека нему му треба еден гол колку да почуствува дека играчите и публиката се со него па да почни да игра како што треба иако не му е работата да постигнува голови.
И јас ова мислев на почеток, али не испадна така. Дечкото постигна гол и изигра доволен број на утакмици за да се ослободи од притисокот, цела сезона помина и он уште ја нема хемијата со тимот, не се разбира со Бејл и такви глупости. Сеуште е он најслаб играч на теренот безразлика дали тимот игра слабо или добро. Сепак мислам дека толку му се можностите на човекот. Башка што физички не е доволно спремен, тоа најубаво се виде на првата со Волфсбург во Германија каде што дечкото после 60та минута мислам дека ќе умреше, а Реал беа надтрчани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom