Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Дај боже да е вистина ова за Бенитез, иако ми е ептен неверојатно.

Има ли вистина во муабетиве?
Во 20ч имаат закажано прес Зизу и Перез :D
:drk::vozbud::drk::cuc::aplauz::kruna::jeeee::ајнапиво::ајнапиво::ајнапиво::misticen:
zidane2.jpg
HALA MADRID :roker::roker::roker:

Аман од падобранциве што паламудат у секоја можна тема.
Добро не сме сите како тебе па да бидеме домаќини у секој фан клуб.
Ние падобранците сме за еден клуб и во таа тема сме домаќини а во останатите падобранци... ти не можеш да бидеш падобранец пошто навиваш за сите клубови.
Сеоски Ригел.

Се надевам нема да му ја уништат кариерава уште пред да му почне, Реал Мадрид во моменталната сутиација може да биде преголем залак за Зизу...
Ми беше омилен играч, се надевам ќе ми биде и омилен трењер... само напред Зизу!!

Нека му е со среќа, иако стојам на тоа дека Рафа колку ја утна работата, толку и немаше среќа во поглед на играчкиот кадар каде мора да играш играчи на кои не им се игра фудбал. Најискрено она што ме интересира е дали ќе направи промени Зидан во играчкиот кадар и на кои позиции... А промени мора да има.

Оу колку е ова неочекувано у пичку матер еј, после толку пресконференции само за да кажат дека Бенитез останува до крај на сезона, титули сами ќе дојдат, "јас не се плашам и ако изгубиме" - последната изјава на Бенитез, абе пичку матер :D
Добредојде Зизу на суденото место :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom