Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Бенитез е тренер за во Сампдорија бре,што се глупираа не знам...Златен Карло.

Почнуе да ми биде срам што навијам за Реал, иако никад не сум ни очекуел дека ќе ми биде, па макар изгубиле и 10-0 од некого. Ваков срам ко што ни приреди Реал ко клуб сезонава е незапамтено. Па 10 године бел ден немавме видено, ама ова до сега никад не било. И немојте бе Бенитез ова, Бенитез она. Тој толку знае, Господ му дал памет само за крофне јадење, свиња ебана. Ама само еден е крив за све ова. Тој што го донесе, на гроб да му мочам!
Ова е дно, подоле не може да биде. Па на Тетекс не му се дешава ваков пропуст бе гробот да им го мочам!

Време е за #реформи дефинитивно. Не мора Перез да поднесе оставка, нека си остане ама нека го работи она шо најдобро го знае. Мора да ангажира некој за спортски директор кој ќе ги брка другиве фудбалски работи. Фиго и така се откажа од кандидатурата за претседател на ФИФА, мораат да го соберат. Со Зидан беа фантастични партнери на теренот, би биле и вон него.

Требаа од управа да се свесни дека Бенитез нема репутација да го води Реал. Опаднат и исмеван од цел свет, го носиш во Реал каде треба и повеќе од само цврста рака. Златен Клоп го имаше на тацна. Убеден сум дека он ќе успееше. Ни фалеше некој таков тренер, а они ми носат тренер со веќе изумрен стил на игра. Згора на тоа играчите не се мотивирани со него, го нема Педро Леон да ги вади од тие гомна.

А ај и за класико еден збор. Зашо стартуеше со Данило, Крос, Бејл и Бензема, а не со Дани, Касемиро, Иско и Хесе. Тотална утка, место да зајакне среден ред, него играчите му рекле да игра офанзивно и он стаил 4 напред и 1-2 у средина да ратуваат како идиоти. А еден од нив манекенот у дефанзива, Крос. А не Касемиро. Ај да не свирам многу, ама иам многу замерки. Не го глеам секој натпревар во целост, али лесно се препознава што не штима. Дур е рано и е време нека го средуваат клубот, да не паднеме на некое ниво кај што бевме пред Мурињо.
Поздрав дечки. :)

Момци и девојки, да знаете дека со цело срце сочуствувам со вас! Не е лесно да навиваш за тим на кој Бенитез е тренер.
А кога ќе ми текне дека еден млад квази фудбласки интернационалец ми велеше дека Бенитез е тренериште, сакав да му ја прекратам и онака бедната фудбалска кариера, ама ај...

12295425_1163275667039060_5894628293181405307_n.png

Среал,мреал,фреал ...

Светов во 2017 на IPv6 ќе се префрли, вие уште со факсот :icon_mrgr:
Факсот е примен уште на 27ми јули кога го примиле сите екипи, е тоа што има некој не способен да го разгледа е друга работа :coffee:

Прес на перез во 19/30 ќе се вадат за вчера,ќе има чистка ?!?

Пази претседателов на Кадиз изјавил дека со голема болка ќе ги тужеле Реал Мадрид поради пријателството, пиздо ако е толку голема болката договорете се за службена победа за вас, ама неее, цвичи, свесен е дека пак ќе го дудлаат и ќе се прајме лицемери вака...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom