Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Значи наредната година идеме

Азар-Мората-Хесе
----------Хамес---------
------Лукица--Крос--- :brlav:

Змеју, добро е бе. Ќе ги натераш свите да те блокираа и да пишуеш сам за себе. Оток си.
Ти да беше паметен до сега на игнор ќе ти бев, ете прашај ги другите како боље се осеќаат без мене. :)

Иначе

Азар_______Миши Батшуаји_______Бејл

______________Хамес______________

Верати_______Тилеманс

стандард​

Последно уредено од модератор:
Вaлбуенa и Кaрим нaвoднo биле нaјверни другaрчињa. Преувеличвст медиумите.

Демек Кaрим гo уценвaл Вaлбуенa и немa пaри прoсјaк е и питa.. :pos:

Ja може да се кладам дека е чиста заебаниција во прашање, се решиле да го ребрат Валбуена, па дури да му кажат дека го дупат, овој веќе пријавил во полиција, па после иде распит по службена должност.

Good news! Gareth Bale and Dani Carvajal trained at ‪#‎RMCity‬ today as attentions turned to Sunday's match against Sevilla!

Марсело најверојатно ќе го пропушти гостувањето во Севиља. А за Бензема чекам некакво официјално соопштение, на жута штампа не веруем.

Значи со Барса има шанси да бидеме со прв состав :D

http://www.lequipe.fr/Football/Actu...econnu-etre-intervenu-dans-le-chantage/605061

Бензема признал вина.
Вaлбуенa и Кaрим нaвoднo биле нaјверни другaрчињa. Преувеличвст медиумите.

Демек Кaрим гo уценвaл Вaлбуенa и немa пaри прoсјaк е и питa.. :pos:
Не, уценувачите натерале пријател на Карим да го убеди Бензема да му отиде на Валбуена и да го посоветува да им плати на уценувачите тоа што бараат. Бензема сакајќи да му помогне на другаров и плус што е идиот без 3 грама мозок, го направил тоа наместо да извести полиција, со што станал помошник при уценување, се лежи затвор за тоа.

Не верувам дека Карим ќе иде во затвор, но возможно е да му биде забрането напуштање на Франција додека трае судскиов спор.

Напаѓач само на хартија имаме, или го чекаме 5 години да се разигра или се влечка по судови или пак повреден бил :pos:

Ц ц ц

А бе ја го познавам ова, шо умно дете беше ама у лошо друштво западна, стана другар со оние апашине и сеа го тераат од секс снимки уцени да бара, да пуши цигари, да краде мастики од трафики, да им дава пари итн..

Keylor propusta vo nedela, povtorno bolki vo preponi.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom