Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков секс ќе изедат УТД само како што одат работите..
Перез си ги дупи лагано лагано..
Продолжил договорот со Рамос, главната цел на УТД, а сега осеќам ќе се насочи и кон ДеГеа и тоа тој јавно да побара трансфер..
Им остана само Серхио Ромеро од Серхио Рамос, па се палеа на постот на comunicado oficial навивачите дека прочитале Рамос а не Ромеро..
Башка и тоа што Роналдо го враќаат секоја сезона по 3-4 пати
Ќе разговараме до крајот на трансфер периодот за ДеГеа. многу сум сигурен дека сега после потпишувањето на Рамос, следна цел е баш тој.![]()
Сериозно мислиш дека Ван Гал и Вудвард ќе ви го дадат Де Геа за 20 милиона колку што нудите? А и дали стварно Ван Гал ти изгледа на особа која би пуштила солза ако побара овој трансфер? Па по секој резон поарно е да седи уште сезонава отколку за пари кои ништо што не мењаат. Се знае кој е условот, или трансфер на Рамос во Манчестер или Де Геа останува уште една сезона.
За ова со Ромеро страшна фора друже, кај сајтот на Манчестер на шпански ми е наместено да отвора па и Рамос прочитав, три дена еве на лексилиуми сум.
А каде има официјално за Рамос? Без заебанции, немам видено. Ај баш ќе правиме муабет ама истово го направија преклани со Руни, сите мислеа дека ќе го дадат на Челзи и си остана. Ако доаѓа нема шанси за 20-25 милиони да прифатат.Ќе разговараме до крајот на трансфер периодот за ДеГеа. многу сум сигурен дека сега после потпишувањето на Рамос, следна цел е баш тој.
А за фората,сами си ја направивите.отвори сликата каде УТД објави дека имат постигнато договор за Серхио Ромеро, 99 од 100 коментари се у стило - ,,ohhh damn it, i read it Sergio Ramos in first view,,
Не за џабе и Лука ги тролаше на инстаграм![]()
Ќе разговараме до крајот на трансфер периодот за ДеГеа. многу сум сигурен дека сега после потпишувањето на Рамос, следна цел е баш тој.
А за фората,сами си ја направивите.отвори сликата каде УТД објави дека имат постигнато договор за Серхио Ромеро, 99 од 100 коментари се у стило - ,,ohhh damn it, i read it Sergio Ramos in first view,,
Не за џабе и Лука ги тролаше на инстаграм![]()
Има разлика од Руни и ДеГеа.
Руни ти е Рамос проблем. сакаше плата, ја доби со као демек трансфер.Исто и Рамос, на сметка на УТД доби нов договор 9 мил + 1,5 бонуси .
Нема официјално на страната,ама скоро сите медиуми кои пренесуваа за тој случај,ја пренесоа таа вест, а и плус брат му беше (бил ) на состанок со Перез, и беше решено тоа.
Финтата беше што Перез најпрво не сакаше да покачи плата,ама падна на грб и тој.
А за ДеГеа, мислам околку 30мил ќе биде трансферот.Што и не е некој проблем за Реал, знаејќи дека голманската позиција ќе биде обезбедена за следните 5-6 години.
Ќе видиме пак што и како ќе биде,само немојте да мислите дека ВанГал е тој што може да стопира трансфер или да одлучува..Перез го прави тоаСака-дава-зема..нема проблем тоа кај него
Ај сега гледајте таму пријателска со ПСЖ и не му ја мислете ногу![]()
Спремни сте после утакмицава да го гледате Роналдо во црвено-црн дрес?
Sent from my iPhone using Tapatalk