Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Се врати пошо има конкуренција во нападот. Фантастичен играч е, нема збор (кој тврди поинаку, не се разбира од фудбал), али знаел да падне со мотивација и да си го лади на терен. Да не го подречувам, добар е сега за сега.

• 553250_10150712187139953_3542948502181964956_n.jpg

• Као атомска бомба да пукнала пред нив хахаха :D

Здраво момци,дали сте ми добри? :)

Јас цело време ве читам и следам, арно ама време се немат за пишење, сеа конечно најдов.

Одлично тераме, ваква форма не памтам да сме имале, и едно ме плашит - не и се гледат крајот, шо можит да бидит малце зезнато :)

Иначе, сега гледам сте спомнале за Бензема и бројките, па штотуку вртев малце низ некој статии и најдов дека :

10 ти стрелец на сите времиња во ЛШ - Карим Бензема : 40 гола
12 ти асистент на сите времиња во ЛШ - Карим Бензема : 18 асистенции.

Имаме одличен напаѓач,но пред се играч. Спомна некој пред некоја страна, Бензема е совршен играч за овој Реал Мадрид. Играч кој играт за екипата, а не за себе. Бројките само то го покажвет :)

Кои се овие Сан Лоренцо бе, јужноамериканските Атлетико Мадрид?

Тимов е тип-топ!

Џабе му каравме на Перез се до трето колено и назад. :D[DOUBLEPOST=1415067251][/DOUBLEPOST]Утре со цел тим играме? Таман да се пласираат со 4та победа и да не се замараат повеќе.

Последно уредено:
Каква црна Кастиља...промени може да има само во одбраната...напад и средина стандардната ќе биде...(ЦР-Бенз-Јамес / Модриќ ,Крос, Иско....и Бејл ќе игра исто 2ро место Јамес....

ЦР руши рекородот со 2-3 голови вечер...
Иско уште една брилијантна партија..
Икер ќе прима гол од кикс...

И тоа е тоа.. :D :D :D

Back
На врв Bottom