Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Жити се, 4 стрима сменив во едно полувреме сите offline отидоа. Дајте линк нешто, по можност Сопкаст.

Фала однапред.

Незнам на Бејл треба да му носат третолигашки екипи за да направи продор, или нешто корисно во напад.
Формацијата ни е
------Касиљас--------------
Арбелоа--Рамос--Варан---Иско
--------Модрич--Иљара-----------

--Бејл-------------------Роналдо---
--------Чичарито----------------------

-----------------------Марсело----------

Ќе победат на крај али вакво ладење на терен одамна се нема видено.

Роналдо голем циркузант. Како само изглуми за пеналтот. После кариерата на футбалер Роналдо може спокоjно да глуми во некое театро.

Ја на Арена гледам, на мулти-преносот. Ама нема друго...

И да, кој беше од фан клубов што викаше дека Марсело бил подобар од Коентрао?
На првиов би му залепил неколку шамари, онака за да сфати дека треба да игра освен што е "прав мадридиста".
Роналдо голем циркузант. Како само изглуми за пеналтот. После кариерата на футбалер Роналдо може спокоjно да глуми во некое театро.
Не се нервирај блгарче, ќе го попиете свекако.

Дали тоа беше фаул врз плачково за пенал? Ебати најдобриот играч на светот. Па уште фаци ми прави

http://gofirstrow.eu/watch/286936/1/watch-fc-ludogoretz-vs-real-madrid.html

Заклучок: Бугариве врска немаат, Арбелоа у пензија, двата пенала беа чисти, Роналдо се виде дека вториот многу посериозно го изведе, чист гол поништен на Роналдо, Бејл е у тотален аут.. Да сум Карло, сеа ќе им речам: Дечки, се заебававме што се заебававме, им пуштивме гол, дајте да ги докрајчиме.
И едно прашање: Ова на Роналдо му беше 69ти или 70ти гол? Пошо он со рацете покажуваше 70, неапдејтирана Википедиа вика 69 (шо значи сеа се 70), а на некои страни глеам 68.

Дали тоа беше фаул врз плачково за пенал? Ебати најдобриот играч на светот. Па уште фаци ми прави
Судијата компензираше за голот од офсајд што не беше офсајд.

А ти можеш да плачеш like the little bitch you are.;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom