Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Истрчај бе цел живот ќе те збориме.Се мислам дали да истрчам на терен..дали ќе преживеам од ќотекот од браќата или не![]()
![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Истрчај бе цел живот ќе те збориме.Се мислам дали да истрчам на терен..дали ќе преживеам од ќотекот од браќата или не![]()
![]()
![]()
што е ова бе?факинг ју џи оИстрчај бе цел живот ќе те збориме.Не знам што е посмешно. Змејчево или ова пред него.![]()
http://www.marca.com/en/2014/09/30/en/football/international_football/1412076568.html
26-year-old Di María came through Rosario Central's youth academy and was then sold to Benfica in 2007. "It's everyone's dream to come to play in Europe; for me it is a dream to return to play with Central", he assured.
Де бе што му напраија у Јунајтед па почна одма да сонува за дома, некој почнува да се кае изгледа.По се изгледа у право бил Роналдо Феномено кој постојано повторува дека нема поголем клуб од Реал Мадрид во свет.
![]()
IbrahimovicБрат, наброј еден играч кој не сака да се врати во клубот во кој ја почнал својата кариера?
Беј блејдшто е ова бе?факинг ју џи о
Pandev [emoji14]Брат, наброј еден играч кој не сака да се врати во клубот во кој ја почнал својата кариера?